Meteen naar de inhoud
Home » Een armband voor heren: modieus en smaakvol

Een armband voor heren: modieus en smaakvol

→ Winactie ARMBND

Wil je kans maken op een armband naar keuze? Volg @kristofluyten & @armbnd op Instagram, en stuur dan op Instagram een bericht naar @armbnd met als titel sixpacks en geef aan welke armband je het mooiste vindt en graag zou willen dragen. De actie loopt tot 8 maart.


Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om vanuit alle hoeken van de wereld veel spullen te bestellen voor slechts een paar dollar. Rechtstreeks uit de fabriek. Maar daar komt binnenkort een einde aan. Goedkope bestellingen van buiten de EU worden binnenkort ook belast. Het prijsvoordeel zal daarmee grotendeels komen te vervallen. Voorheen konden bestellingen lager dan 22 euro worden ingevoerd zonder btw tarief. Vanaf deze zomer wordt hier een einde aan gemaakt. Daarmee wil de EU een eerlijke concurrentie bieden voor de eigen lokale producten, die vaak meer kwaliteit, herkenbaarheid en transparantie bieden.

Uiterlijk man

Vooral op het gebied van uiterlijk verzorging speelt dit een grote rol. Kwaliteit en herkenbaarheid bepalen de identiteit die de man wil uitstralen in zijn sociale leven. Dit uit zich met een bepaald kapsel, fysieke gesteldheid en een kledingkeuze. Vrouwen zijn de absolute experts als het gaat om de juiste keuzes op het gebied van kleding. Welke trui past bij welke pantalon? En kunnen die schoenen wel bij die jas? Het draait om dress to impress. Veel mannen geven daar niets om en kiezen gewoon het eerste setje kleding dat ze tegenkomen in de kast.

armbnd

Garderobe is belangrijk

Maar toch groeit het aantal mannen dat zich bewust is van een juiste kledingkeuze. Het wordt niet meer geaccepteerd dat de volledige garderobe wordt ingepikt door de vrouw. Ook de man wil zich goed kleden. Niet alleen met een shirt en pantalon. Het zijn de kleding accessoires die steeds meer aandacht krijgen in het uiterlijk van de man. Denk aan zonnebrillen, sjaals, horloges en tassen. Die maken inmiddels ook deel uit van de kledingkast. Een accessoire dat sterk aan populariteit wint is de heren armband. Maar een keuze is niet makkelijk gemaakt.

ARMBND

Het nieuwe Nederlandse merk ARMBND timmert sinds vorig jaar hard aan de weg met een bijzondere collectie van stijlvolle heren armbanden. Het merk is ontstaan door een groot gebrek aan stijlvolle, maar vooral minimalistische armbanden. En dat is niet zo gek. Het zegt namelijk veel of de armband die wordt gedragen gemaakt is van leer, kralen, edelmetaal of bijvoorbeeld plastic. Veel mannen associëren zich niet met deze materialen en willen een minimalistisch ogende armband die modieus oogt.

Heren armband

Daarom is het merk de ontwerpstudio ingedoken en heeft daar een fraai design ontwikkeld. Op basis van traditionele technieken wordt de armband vervaardigd. Ze zijn handgemaakt van gevlochten scheepstouw en geheel op maat gemaakt. De collectie van ARMBND bevat meer dan honderd soorten heren armbanden in diverse kleuren en maten. Op deze manier kan de man een gepersonaliseerde keuze maken die dicht bij zijn eigen identiteit ligt. Hoewel de focus ligt op mannen, hebben ook vrouwen inmiddels de online weg gevonden naar dit trendy merk. Niet alleen als cadeau voor vriend, man of vader maar ook voor zichzelf.

Meer dan een merk

Wat maakt ARMBND uniek? Het merk wil deel uitmaken van de levensstijl van de moderne zelfverzekerde stijlvolle man die oog heeft voor detail. Het is een kledingaccessoire dat de finishing touch is bij de voorbereiding op een nieuwe werkdag. Kleding moet catchy zijn, waarbij niet alleen een trui, pantalon en schoenen bij elkaar passen, maar waarbij ook kledingaccessoires de doorslag kunnen geven.


→ Winactie ARMBND

Wil je kans maken op een armband naar keuze? Volg @kristofluyten & @armbnd op Instagram, en stuur dan op Instagram een bericht naar @armbnd met als titel sixpacks en geef aan welke armband je het mooiste vindt en graag zou willen dragen. De actie loopt tot 8 maart.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: