Meteen naar de inhoud
Home » Hoe maak je een perfect roerei (scrambled eggs)

Hoe maak je een perfect roerei (scrambled eggs)

Als ik ergens op hotel ben, het maakt niet uit waar, dan eet ik elke morgen een roerei! De reden hiervoor is simpel, ik krijg ze thuis nooit zo goed als op hotel!  Nochtans, als je internet mag geloven is het allemaal niet zo moeilijk om een perfect roerei te maken.

Het warm water opnieuw uitvinden is niet nodig dus ik heb dan ook een paar filmpjes opgezocht en de beste heb ik hieronder gezet.

Uiteindelijk komt het allemaal een beetje op hetzelfde neer maar ik moet toch zeggen dat ik schrok van de manier waarop ze die eerste scrambled eggs maken…

Een perfect roerei volgens Gordon Ramsay

Gordon Ramsay kennen we allemaal, bekend als topchef maar vooral als de onbeschofte brulaap uit verschillende tv-programma’s.

Het zal allicht wel aan mij liggen maar de manier waarop hij de geroerde eieren hieronder maakt had ik nog nooit gezien. Bij mij was het tot nu toe altijd in een gloeiend hete pan en roeren maar…

 

Een perfect roerei volgens Jamie Oliver

Jamie Oliver is ook zo’n chef die iedereen wel kent. Bij hem is het meer no-nonsense maar hij maakt zijn scrambled eggs op 3 verschillende manieren. Aan jullie om te kiezen hoe je ze het lieftste hebt.

En ook hij gebruikt de manier van Gordon Ramsay, echt iets dat ik al 40 jaar gemist heb!

 

Geroerde eieren volgens Chef Jean-Pierre

Eerlijk, van deze gast had ik nog nooit gehoord en dat zal ook wel weer aan mij liggen want de man heeft zo maar even meer dan 1,5 miljoen volgers op Youtube!

Zijn manier om een perfect roerei te maken is eerder voor de liefhebbers denk ik… Het is allemaal wat veel gedoe en je eieren opwerken met een beetje bruiswater… Ik weet het allemaal zo nog niet maar het valt te proberen.

Dus.. hoe maak je nu een perfect geroerd ei?

Ik ben geneigd om het vanaf nu te doen zoals Gordon maar ik ga sowieso alle manieren wel een keer proberen. Het gaat erom wat je zelf lekker vindt natuurlijk.

Het kan ook best zijn dat ik in mijn zoektocht totaal iets vergeten ben dus aarzel niet om jullie feedback te geven in de commentaren onder dit artikel!

Trouwens, als je graag eieren eet moet je dit ook eens bekijken:  7 manieren voor spek en eieren.
En als je fan bent van Jamie Oliver moet je zeker deze eens lezen: Champignonsoep van Jamie Oliver.

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!