Meteen naar de inhoud
Home » Lunchbox in Antwerpen – Gezonde fastfood

Lunchbox in Antwerpen – Gezonde fastfood

Je kent het allicht ook wel, je hebt een restaurant waar je absoluut eens naar toe wil maar om één of andere reden komt het er nooit van. De Lunchbox in Antwerpen is er zo één. Al jaren lees ik dat het een zogenaamde ‘hotspot’ in Antwerpen is maar toch.. Niet gepast voor het gezelschap, het mag iets chiquer zijn, toch meer zin in een pizza, enz. Excuses genoeg maar uiteindelijk ben ik er dan toch geraakt!

Top of flop? Dat lezen jullie in het verslag hieronder.

Lunchbox in Antwerpen review

Ik had de website van Lunchbox al een paar keer bezocht dus ik wist wel min of meer aan wat ik mij kon verwachten maar een mens moet het toch altijd eerst eens met zijn eigen ogen zien.

Lunchbox ligt aan het theaterplein in Antwerpen, gekend van de stadsschouwburg en voor de Vogelsmarkt op zondagmorgen. Niet echt in het toeristisch centrum van Antwerpen maar toch goed gelegen. Als je op de Meir bent is het nog geen tien minuten wandelen.

Langs buiten gaf het mij zowat de indruk van een Mexicaans restaurantje te zijn (geen idee waarom maar die indruk gaf het mij dus). Van binnen is het een mengeling van verschillende stijlen maar over het algemeen deed het interieur me wat denken aan ‘Florida style’. Een surfbord aan de muur, een discobal, een knappe moderne luster, wat skateboard onderdelen, enz. Leuk gedaan in ieder geval!

lunchbox-interieur-1 lunchbox in antwerpen

In de Lunchbox kan je ontbijten, lunchen en dineren en qua eten heb je best wel wat keuze. Ale ja.. je hebt enkele suggesties zoals steak en kip maar voor de rest is het toch vooral kiezen tussen hamburgers, wraps en hot-dogs. Niks mis mee maar ik kan me voorstellen dat een bepaald publiek hier niet voor te vinden is. Ik hou hier dus wel van en ik wist het al op voorhand: Ik neem de ‘Mega Baconburger‘!

Ik moet eerlijk zijn: voor een mega burger in Amerikaanse stijl had ik hem toch iets groter verwacht… Ik ben zelf al in Florida geweest en je kan gerust stellen dat de burgers daar toch dubbel zo groot zijn!

lunchbox-burger

Soit, met de presentatie en de smaak was helemaal niks mis, dat was zelfs dik in orde! Mijn vrouw had een lamsburger genomen en zij vond het ook prima.

Ook bij de dranken heb je wel wat keuze. Ik heb zelf een Lunchbox Tripel genomen maar ik ben vergeten vragen of dit speciaal voor hun gebrouwen is of niet. Mijn vrouw koos de aardbei mojito en “dat is één van de betere die ik al gedronken heb” zei ze tegen mij.

lunchbox-menu

De eigenaars noemen het zelf een Healthy Food Cafe en ja, ik kan me daar wel ergens in vinden. Het is niet chique en je zal er geen hele avond tafelen maar het is wat het is, een snelle ‘gezonde’ snack.

Mij zien ze in de Lunchbox in Antwerpen zeker nog terug want ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de andere gerechten op de kaart!

Ben je hier ook al geweest? Laat even weten in de commentaren wat je er van denkt.

 

Weekendje naar Antwerpen? Check Booking.com voor goedkope hoteldeals!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: