Meteen naar de inhoud
Home » Getest: Wine in tubes

Getest: Wine in tubes

Meestal schrijf ik over bier of champagne maar ik ben ook een echte wijnliefhebber! Als ik dan een webshop tegenkom waar ze exclusieve wijnen verkopen in een speciale verpakking kan ik het niet laten van eens een proefpakket te bestellen.

Ik heb het over Wine in Tubes, een webshop waar je de wijn niet in een fles koopt maar wel in een buisje. Het is duidelijk dat ze zich hiermee niet richten op de grote wijndrinkers maar eerder op mensen die een origineel en kwalitatief geschenk zoeken. Ik las op hun site dat de tubes ook gepersonaliseerd kunnen worden dus als relatiegeschenk kan het ook perfect dienen.

Het is altijd wat afwachten met dergelijke spullen maar het mag gezegd: ik was aangenaam verrast toen ik mijn pakket open deed!

Review Wine in Tubes

Bestellen doe je via de webshop en dat gaat vrij vlot. Ze hebben alle courante betalingswijzen dus dat zit goed.

De wijnen worden, volgens de site, binnen de 24 uren verzonden en effectief, enkele dagen later werd mijn pakket geleverd.

Om te testen heb ik het ‘Luxe 3 tubes’ pakket genomen en dat komt op 24,00 € + verzendingskosten voor 3 tubes van 100ml. In het pakket zit een rode, een wite en een rosé wijn Chateau de Saint-Martin. Dit zou bijzonder goede wijn uit de Provence moeten zijn…

Omdat we graag alles even dubbel checken ben ik maar even gaan kijken op www.chateaudesaintmartin.com/. Op deze site zit ook een webshop en daar zien we alvast dat dit zeker geen goedkope wijnen zijn. De witte en de rosé Grande Reserve kosten ongeveer 15 euro per fles en de rode is iets duurder. Van de rode hebben ze enkel een magnum en die komt op 37,30 euro.

Het pakket zelf is een stijlvol doosje van zwart, hard karton met daarin een begeleidende brief en natuurlijk de tubes wijn. Het geheel doet erg chique aan en ik kan me voorstellen dat dit leuk is om te krijgen als cadeau.

Ik heb de wijnen voorlopig nog niet geproefd omdat ik ze wil houden voor een speciale gelegenheid. De eerstvolgende keer dat er iemand komt dineren haal zet ik ze als gadget op tafel. (Ja, van gadgets ben ik ook gek)

Wine in Tubes

Conclusie

Allemaal erg netjes en zeker geschikt om als geschenk te geven. Er hangt een prijskaartje aan maar als je iemand een grote bos bloemen cadeau geeft ben je ook gemakkelijk 20,00 euro kwijt.

Deze Wine In Tubes zijn zeker origineler en je gaat er een wijnliefhebber mee kunnen plezieren!

Meer info of bestellen kan via http://www.wineintubes.nl/ of via de Facebook pagina https://www.facebook.com/WineInTubes.nl

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!