Meteen naar de inhoud
Home » Getest: foodbox met aziatische producten

Getest: foodbox met aziatische producten

foodbox met aziatische productenOp de redactie kregen we een doos geleverd van “Asian Cook Box”. Het bleek een foodbox met aziatische producten.  Opgelet: niet voor rugpatiënten, de doos is groot en ze zit echt goed vol. Hoe vol? 22 ingrediënten. Kijk zelf maar:

 

Wat is het verschil tegenover Hello Fresh, Foodbag en SmartMat?

In de box vind je een aantal basis Aziatische producten. Niet altijd makkelijk te vinden in de supermarkt om de hoek. Dat zijn dan gedroogde kruiden, saus, vermicelli, etc. Dat zal de basis vormen van je gerecht. Wanneer je gaat koken, kan je die zelf aanvullen met verse ingrediënten. Je zal dus nog bijvoorbeeld kip, uien of komkommer moeten gaan halen. Het is dus géén kant en klare maaltijd box.

Wat zijn dan de voordelen?

Afwisseling Je hoeft niet een ganse week te eten van dezelfde dozen. Als je er eens één keer zin in hebt, maar niet meteen een Aziatische supermarkt in de buurt hebt dan kan je in de doos duiken. Makkelijk vindbare verse producten erbij en klaar.

Smaak Onze eindredacteur is enkele keren naar Hong Kong geweest, en de smaken van in de kleine restaurantjes daar kwamen terug. Dit is echt anders dan de kant en klare pakjes van de supermarkt.

Vegetarisch In vele recepten zit kip of rund, een vegetariër vervangt die moeiteloos door de vervangers daarvan, en maakt evengoed een authentiek Aziatisch gerecht.

Makkelijk. Gerechten zijn ook niet al te moeilijk. Op een half uurtje heb je zeker een tweetal plats op tafel staan.

Opgelet

Als je niet vertrouwd bent met de Aziatische keuken is dit een leuke starter mar let wel op met de kruiding. Doe er misschien iets minder in dan is aangegeven, want sommige gerechten zijn relatief Hot & Spicy.

Leuk idee

Nodig wat vrienden uit, en maak je eigen mini-chinees: verschillende recepten en proeven van allemaal verschillende smaken.

Ook leuk, maar dan een idee vanwege de producent: er zit een mooi receptenboekje bij. Het enige wat er volgens ons in ontbreekt is een aanduiding van hoeveel tijd je er aan zal spenderen, en een aantal pepertjes om de pikantheid aan te geven.

Zelf een foodbox met aziatische producten bestellen?

Ga rechtstreeks naar http://www.asiancookbox.be

Facebook Comments Box

1 reactie op “Getest: foodbox met aziatische producten”

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!