Meteen naar de inhoud
Home » Nooit meer naar de winkel met Foodbag

Nooit meer naar de winkel met Foodbag

foodbag.be

Nooit meer naar de supermarkt om je avondeten te maken. Klinkt dat niet goed? Het is bijna te mooi om waar te zijn maar toch kan het. Via de website van Foodbag kan je vier gezonde maaltijden per week gewoon bij je thuis laten leveren en het is betaalbaar.

Hoe het werkt en wat het allemaal kost lees je hieronder.

Wie een hekel heeft aan koken, of wie geen tijd heeft om de ingrediënten in huis te halen kan natuurlijk elke dag een diepvriesmaaltijd eten of een pizza laten leveren. Dit is echter redelijk duur en helemaal niet zo gezond als een lekkere verse maaltijd.

De mensen van Foodbag.be moeten allicht hetzelfde gedacht hebben toen ze met hun voedsel-aan-huis concept begonnen.

Via hun website kan je vier gezonde maaltijden per week bestellen. Dit telkens voor ofwel twee of vier personen. Het is niet zo dat er elke dag iemand rond etenstijd aan je deur staat met een kant en klaar gerecht, dat zou té mooi zijn. Je krijgt op maandag een ‘foodbag’ met daarin alle ingrediënten voor vier maaltijden. In de zak zitten ook de instructies om de gerechten te maken. Je moet dus nog wel degelijk zelf aan de slag in de keuken maar volgens de website zijn alle gerechten eenvoudig te maken en klaar op een half uurtje.

foodbag-voorbeeld

Wat is dan het voordeel van Foodbag?

Mensen die een drukke baan hebben moeten ’s avonds niet meer naar de winkel want de ingrediënten krijg je thuis geleverd. Wie graag gevarieerd eet komt ook aan zijn trekken want volgens de website zijn het bijna altijd andere recepten. Tot slot… voor de prijs hoef je het volgens mij ook niet te laten want voor vier maaltijden voor twee personen betaal je 65 euro. Dat komt op 8,125 euro per maaltijd. Iets duurder dan zelf naar de supermarkt gaan maar zeg nu zelf, overdreven is het niet.

Zou jij het overwegen? Laat het ons weten via de commentaren.

Meer info of bestellen kan via www.foodbag.be

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!