Meteen naar de inhoud
Home » Jan Willem van Tilburg – Sixpack van de week

Jan Willem van Tilburg – Sixpack van de week

Sixpack van de weekDeze week hebben we als Sixpack van de week Jan Willem van Tilburg. Jan Willem is Country Manager voor België voor het internet marketing bedrijf Imbull en verder schrijft hij voor Belgiancowboys.be. Momenteel is hij druk bezig om hun nieuwe project Flipit.com ook in België van de grond te krijgen.

Dankzij Jan Willem en Flipit kunnen we twee lezers een bon van 50,- euro aanbieden voor bol.com. Hoe je die kan winnen lees je onderaan dit artikel.

 

Jan Willem, vertel eens iets meer over Flipit:

We zijn nu sinds begin juni 2013 actief in België met Flipit.com, in Nederland hadden we een stevige greep op de Nederlandse markt met onze andere sites en de volgende stap was global te gaan met Flipit.com. Flipit.com is een globale kortingsbonnen portal met verder ook veel bespaarwijzers waarmee we mensen proberen van dienst te zijn met met name online besparen. Met Flipit voorzien we mensen van kortingscodes van bijvoorbeeld Zalando, Asos, Bol.com etc. waar bij ze korting krijgen in de webshops

Moet je als countrymanager geregeld in Belgie zijn? Zo ja, heb je al een favoriet restaurant gevonden?

We werken vanuit Amsterdam, heel vaak ga ik niet naar België omdat we toch erg veel via de telefoon en email kunnen afronden. Toevallig zit ik nu in België maar meestal ga ik maar 4 a 5 x per jaar. Favoriet restaurant heb ik zodoende eigenlijk niet. Wel moet ik zeggen dat vaak zowel het eten, de ambiance als de klantgerichtheid van Belgische restaurants er beter voor staan dan die in Nederland.

Het hoofdkwartier van Imbull zit in Amsterdam. Wat moeten we zeker eten of bezoeken als we in Amsterdam zijn?

De Jordaan is een mooi authentiek stukje Amsterdam en dan met name ‘de 9 straatjes’ daar zijn leuk en interessant voor een bezoekje. De sfeer is er prettig en er zijn veel leuke winkels en terrasjes.

Wat is je favoriete Belgisch bier?

Hoewel ik niet weinig bier drink ben ik geen groot expert op het gebied van Belgische bieren ;).

Grimbergen en Duvel zijn mijn Belgische favorieten maar een groot onderzoek naar alle Belgische bieren heb ik (helaas) nog niet ingezet.

Ok, bedankt Jan Willem en veel succes verder met de site!

 

We willen graag twee mensen gelukkig maken met de bon van 50,- euro van bol.com maar daarvoor vragen we een kleine tegenprestatie:

Plaats een originele of aanvullende commentaar onder een willekeurig artikel op deze site. Deze actie loopt tot vrijdag 25 april 18u. Dan bekijken we alle commentaren en kiezen we twee mensen uit die de bon krijgen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Wist je dat je zowieso korting kan krijgen op bol.com via de bol.com site van Flipit? Klik hier en neem vandaag al je korting!

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!