Meteen naar de inhoud
Home » 8 middeltjes die écht helpen tegen ziekte

8 middeltjes die écht helpen tegen ziekte

Je wordt wakker en je voelt het al, je keel doet pijn en je gloeit helemaal. Ja hoor, je hebt het te pakken! Een stevige verkoudheid of erger nog een griep. De meeste mensen nemen onmiddellijk een zuigtablet of een aspirine omdat ze denken dat dit alles oplost maar dit klopt helemaal niet. Tegen ziekte zijn er heel wat andere en betere tips te vinden.

De aspirine zorgt wel voor wat comfort omdat het de pijn verzacht maar het grootste deel van die zuigtabletten voor de keel doen gewoon lekker niks.

Iedereen heeft wel al eens gehoord dat kippensoep heel gezond is, dat citroenen goed zijn voor de vitamine C, enz. Op Youtube heb ik een filmpje gevonden waaruit moet blijken dat deze huis- en tuinmiddeltjes effectief ook werken!

8 huis en tuin tips tegen ziekte

In onderstaand filmpje leggen de mensen van AsapScience uit dat veel van de middeltjes die we allemaal kennen wel degelijk werken. Het filmpje is in het Engels maar met de tekeningen erbij zal het allicht wel duidelijk zijn voor iedereen.

Broccoli, look, appels, enz. kende ik natuurlijk wel maar echinacea niet. Echinacea is blijkbaar één of plantenextract dat zou helpen tegen de verkoudheid.

 

 

Als je zelf nog goede tips tegen ziekte hebt, laat het dan vooral weten in de commentaren want hoe meer tips, hoe beter we je kunnen helpen!

Als je zelf ziek bent… Veel beterschap!

Ziekte voorkomen? Dat kan misschien met deze detox thee.

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: