Een blikje openen. Eenvoudig, maar je kent het wel: in de vrije natuur, picknickje. En oh ja; opener vergeten. Er zijn enkele oplossingen. De ene al wat drastischer dan de andere. SIXPACKS laat u graag zien hoe de survivalhelden wereldwijd een blikje openkrijgen. Wij vonder er 6 die de moeite zijn !

1 Fantastisch: Safety first in Russia !!

Het is te zeggen; Safety is er “number one”. Smos, ik weet niet wat je van deze collega’s vindt….

2 Made in the USA: open je blikje met een lepel

Een koffielepel is voor deze Amerikaan voldoende.

3 Ook in Nederland kunnen ze het !

Erg handig voor op de camping Theo !

4 Deze Franse dames lukt het zelfs met een opener niet…

5 Tanden poetsen? Dagelijks veilen zal je bedoelen!

Aanbevolen door het Belgische Verbond van tandartsen.

6 Uitsmijter: de parodie op how-to video’s

Zelf een grappige of drastische manier gevonden om een blikje open te krijgen zonder blikopener? Beschamende onthullingen zijn welkom via onderstaande kanalen !

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/01/blikopenen.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/01/blikopenen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankTop lijstenblikje,blikopener,openen,youtube,zonder openerEen blikje openen. Eenvoudig, maar je kent het wel: in de vrije natuur, picknickje. En oh ja; opener vergeten. Er zijn enkele oplossingen. De ene al wat drastischer dan de andere. SIXPACKS laat u graag zien hoe de survivalhelden wereldwijd een blikje openkrijgen. Wij vonder er 6 die de...Alles voor de man met smaak!