Meteen naar de inhoud
Home » Restaurant Eyckerhof in Bornem

Restaurant Eyckerhof in Bornem

Wat is er prettiger dan in een goed restaurant van de eerste hap tot de laatste kruimel verwend te worden? Niet veel he! Wel, ik zal dan maar ineens met de deur in huis vallen: We zijn gaan eten bij restaurant Eyckerhof in Bornem en het was top!

We gaan geregeld eten en meestal beperken we ons tot een restaurant dat op de Bib Gourmand lijst staat maar soms mag het al eens iets meer zijn. Eyckerhof is een restaurant met één ster en ik moet het zeggen, je merkt het verschil toch. Pas op, ik heb bij verschillende Bib restaurants al prachtig gegeten maar culinair was dit nét een trapje hoger.

Het restaurant ligt in Hingene, een deelgemeente van Bornem. Het Eyckerhof is erg rustig en landelijk gelegen maar via de N16 of de A12 geraak je er heel gemakkelijk.

Eten, drinken en sfeer in Eyckerhof

Wij hebben gekozen voor de menu Sympatique, een viergangen menu van 59 euro. Daarbij hebben we ook de aangepaste wijnen genomen voor 27 euro. Zowel het eten als de wijn waren excellent en prijs/kwaliteit echt meer dan in orde.

Ik had op Tripadvisor bijna enkel goede commentaren gelezen maar hier en daar zijn er toch mensen die klagen over te kleine porties en te weinig wijn bij het eten. Bij ons was dit dus zeker niet het geval! Ik heb van alle wijnen meer dan één glas gekregen en ook het eten was ruim voldoende. Bij het menu krijg je vier gangen maar je krijgt om te beginnen al een paar ‘vingerhapjes’ en ook die zijn van een uitstekende kwaliteit.

Het restaurant is mooi en stijlvol ingericht en de bediening is goed. Wij zaten in een kamertje aan de zijkant en daar was het heerlijk rustig.

Kortom, ik kan dit adres aan iedereen aanraden die voor een redelijke prijs eens in een sterren restaurant wil gaan eten! Hieronder alvast 2 teasers, een vingerhapje en de koffie. Meer moet je écht zelf maar eens gaan ontdekken.

restaurant eyckerhof in bornem restaurant eyckerhof in bornem

Meer info vind je uiteraard op hun website: http://www.eyckerhof.be/

Ben je hier zelf al geweest? Laat even weten in de commentaren wat jij er van vond!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!