Meteen naar de inhoud
Home » Barbecuen in stijl met Boretti

Barbecuen in stijl met Boretti

boretti-bbq-logoWie al eens in een keukenwinkel is geweest zal Boretti wel kennen. Italiaanse design toegepast op fornuizen, ovens, kookplaten, enz. Ik kende dit merk uiteraard ook van de keukentoestellen maar wat ik niet wist, is dat ze ook BBQ’s maken.

Net als bij de rest van hun gamma zijn ze niet allemaal even goedkoop maar het moet gezegd, ze zien er lekker uit!

 

Boretti BBQ’s

Zelf heb ik me onlangs een OutdoorChef gekocht en de prijs van het type dat ik heb varieert, afhankelijk van de opties, tussen de 200 en de 400 euro. Ik geef het gewoon even mee om de prijzen van de Boretti’s beter te kunnen kaderen. Ik kan me voorstellen dat het op het eerste zicht eerder duur lijkt maar als je ze vergelijkt met andere merken valt dat eigenlijk nogal mee.

Boretti Carbone

Boretti CarboneDeze vind ik persoonlijk wel een toppertje! Kost normaal 299 euro maar nu verkrijgbaar voor 269 euro.

Deze Carbone werkt op houtskool en ziet er een beetje ouderwets uit maar dat is net de charme. Bovendien zitten er een paar leuke snufjes op die je bij andere merken niet hebt. De houtskool zit uiteraard in de bak en door middel van een draaihendel kan je de houtskool laten stijgen of laten zakken.

Daarnaast kan je de BBQ vanvoor opendoen zoals bij een oven. Op die manier kan je er gemakkelijk kolen bij doen of als alles afgekoeld is de assen er uit halen.

Eerlijk gezegd vind ik voor dit model voor deze prijs echt nog wel te doen…

 

Bovenstaand model is bijna het kleinste model maar ik heb hieronder nog een paar voorbeeldjes van de grotere modellen gezet. Die grotere modellen zijn bijna allemaal op gas maar voor stevig te BBQ’en is dit al lang geen probleem meer!

robusto.jpg

bernini.rood_.jpg

U ziet het, ze zijn stuk voor stuk prachtig en ik ben er zeker van ik de liefhebber van Italiaans design niet meer moet overtuigen. Ik heb enkel het kleinere model Carbone nog maar in het echt getest en die is écht leuk en praktisch!

Als u er al één hebt laat ons gerust weten of het enkel positief is of dat er toch ook wat minpuntjes aan zijn.

Als u van plan bent om er één aan te schaffen dan moet je zeker eens op Barbecueplanet.be kijken want daar hebben ze er een heel deel en ook nog veel andere topmerken.

 

Check ook onze BBQ recepten.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!