Mannen en Valentijn, het zal nooit een goede combinatie worden volgens mij maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons best niet doen.

Op 14 februari komt het vrouwtje nog meer op de eerste plaats dan anders! Op die dag worden de vrouwen lekker verwend en kopen we een mooi Valentijns cadeau voor hen. (In ruil verwachten we natuurlijk wel een cadeautje terug.)

Hieronder enkele Valentijn cadeaus voor mannen  en omdat we de beroerdste niet zijn hebben we er ook telkens een alternatief voor vrouwen bijgezet.

Drank

Gin is nog altijd dé drank bij uitstek! Als u drank geeft als cadeau kan u dus met gin niks mis doen.

bulldog-ginpakket

Voor de man:

Bij Drankdozijn bijvoorbeeld hebben ze een bijzonder groot aanbod van Gins. “Meer dan 200 soorten!“. Naast verschillende soorten gin hebben ze uiteraard ook nog verschillende andere dranken. Als u overweegt om een cadeau met gin te geven zou ik zeker hier eens gaan kijken.

 

Voor de vrouw:

Vrouwen hebben het waarschijnlijk graag wat romantischer. Voor hen kan je misschien een weekendje in de Champagnestreek organiseren of hen trakteren op een ontbijt met bubbels.

Interesse? Check al mijn artikels over de Champagnestreek dan even!

Eten

De liefde van de man gaat door de maag! Dat zegt men althans … Ik ga er vanuit dat dit bij de vrouwen ook zo is dus hieronder een paar cadeautips die te maken hebben met eten.

Voor de man:

Boek eens een tafeltje in een restaurant van op de Bib Gourmand lijst. Dit zijn geen peperdure sterren restaurants maar wel zaken met een bijzonder goede keuken aan een normale prijs. Als Valentijnsmenu kan dit tellen!

Als je niet graag op restaurant gaat dan is een kookboek ook een leuk alternatief.
blender

Tot slot, mannen houden van gadgets dus waarom koop je voor hem eens geen blender?? Een man die graag kookt kan met een blender vanalles doen!

Voor de vrouw:

Je kan tegenwoordig verschillende cadeaubons krijgen en wie wat rondkijkt vind er zeker één voor een wafel, een high tea, enz. Ideaal voor de vrouw! Voor een relatief klein bedrag kan je dus gezellig met je vrouw één of andere zoetigheid gaan eten.

 

Gadgets

Altijd een goed cadeau! Gadgets scoren vooral bij de mannen goed maar ook hier gaan we voor de vrouwen een tip geven.

Voor de man:

Als je echt origineel uit de hoek wil komen kan je eens nadenken over een set portofoons!

Een portofoon is een ander woord voor een walkie-talkie. Terwijl iedereen met zijn smartphone in de weer is krijg jij met je portofoon gegarandeerd alle aandacht!

Voor de vrouw:

Een technisch gadget zou mijn vrouw niet echt tof vinden maar gelukkig zijn er ook hier weer alternatieven. Wist je dat er zoiets bestaat als een bloemen-abonnement?

Check het vlug even uit want dit is een gouden tip!

 

En voor de echte romantici nog dit: Ook zonder cadeau kan u deze dag perfect vieren!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/mannen-valentijn.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/mannen-valentijn.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankTop lijstencadeau,gadgets,gin,valentijn,whiskyMannen en Valentijn, het zal nooit een goede combinatie worden volgens mij maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons best niet doen. Op 14 februari komt het vrouwtje nog meer op de eerste plaats dan anders! Op die dag worden de vrouwen lekker verwend en kopen we een...Alles voor de man met smaak!