Dat ik een grote Ibiza fan ben moet ik jullie allicht niet meer vertellen! Als het aan mij zou liggen zou ik gerust een paar keer per jaar tot daar kunnen gaan. Ik hou van het mooie weer, van de gemoedelijke vibe die er hangt, van het lekkere eten en van de ongelooflijk prachtige natuur.

Eind mei, juni of september is mijn lievelingsperiode. Tijdens die maanden is het nog relatief rustig maar kan je toch ook al genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Wie meer geïnteresseerd is in uitgaan kan natuurlijk perfect in juli of augustus gaan. Daar is niks mis mee.

Als je al een paar keer op Ibiza geweest bent heb je misschien het gevoel dat je alles nu wel al gezien hebt maar ik ga jullie hieronder bewijzen dat dit waarschijnlijk niet klopt.

Ibiza bezoeken met een prive gids

Voor ik op reis vertrek lees ik op voorhand al graan één en ander. Je weet maar nooit of je nog een verborgen restaurantje of strandbarretje ontdekt.

Over Ibiza bestaan er heel veel goede websites en één daarvan is http://www.mijntipsibiza.nl/. Op die site heb ik al veel leuke tips gelezen en via die site ben ik ook terechtgekomen bij Kristof van Ibiza Inside Out.

Kristof is een Belg die nu al een paar jaar vast op Ibiza woont en hij heeft daar zijn eigen zaak uit de grond gestampt. Mensen gidsen, auto’s of boten verhuren, events organiseren, enz. Hij kan het allemaal regelen.

Op de site staat ergens “Creating Unique Ibiza Experiences” en dat is het eigenlijk. Wij hebben hem geboekt om ons als gids een paar leuke plaatsen te laten zien en we hebben uiteindelijk een heel toffe en unieke Ibiza-dag gehad.

Kristof komt je oppikken aan je hotel en gaat dan ongeveer 8uur met jou op stap. Wat je ziet die dag hangt volledig van jezelf af maar ik zou zeggen… Laat hem maar doen!

Wij hebben fantastische plaatsen gezien waar je anders heel waarschijnlijk niet geraakt. Ook in de auto van hier naar daar heb ik mij kostelijk geamuseerd. We hebben veel gelachen en ons zeker niet verveeld onderweg! Om de dag af te sluiten hebben we nog een uitgebreid diner bij zonsondergang gedaan ook. Top dag!

Ibiza bezoeken met een prive gids kost natuurlijk wel iets maar geloof me, doe jezelf gewoon een cadeautje en ga een dag met Kristof op stap. Je zal er geen spijt van hebben!

Meer info op de website van Ibiza Inside Out.

Hieronder geef ik graag nog een paar sfeerbeelden mee. Ik heb nog tientallen andere foto’s maar ik stel voor dat ik verrassings effect niet verknal en dat je vooral zelf deze plaatsen eens gaat ontdekken.

En? Ook zin gekregen? Laat gerust weten wat jullie er van denken in de commentaren!

Op zoek naar een hotel? One Suites Ibiza is onze favoriet!

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/06/ibiza-inside-out2.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/06/ibiza-inside-out2-150x150.jpgKristofReizenIbizaDat ik een grote Ibiza fan ben moet ik jullie allicht niet meer vertellen! Als het aan mij zou liggen zou ik gerust een paar keer per jaar tot daar kunnen gaan. Ik hou van het mooie weer, van de gemoedelijke vibe die er hangt, van het lekkere eten...Alles voor de man met smaak!