Dat ik een grote Ibiza fan ben moet ik jullie allicht niet meer vertellen! Als het aan mij zou liggen zou ik gerust een paar keer per jaar tot daar kunnen gaan. Ik hou van het mooie weer, van de gemoedelijke vibe die er hangt, van het lekkere eten en van de ongelooflijk prachtige natuur.

Eind mei, juni of september is mijn lievelingsperiode. Tijdens die maanden is het nog relatief rustig maar kan je toch ook al genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Wie meer geïnteresseerd is in uitgaan kan natuurlijk perfect in juli of augustus gaan. Daar is niks mis mee.

Als je al een paar keer op Ibiza geweest bent heb je misschien het gevoel dat je alles nu wel al gezien hebt maar ik ga jullie hieronder bewijzen dat dit waarschijnlijk niet klopt.

Ibiza bezoeken met een prive gids

Voor ik op reis vertrek lees ik op voorhand al graag één en ander en over Ibiza bestaan er heel veel goede websites denk aan  http://www.mijntipsibiza.nl/  of https://besosdeibiza.com/  Op die sites staan eigenlijk heel veel tips om een perfecte reis te hebben maar op één of andere manier ben ik bij Kristof van Ibiza Inside Out. terecht gekomen en dat is nog andere koek. Next level zeg maar 😉

Kristof is een Belg die nu al een paar jaar vast op Ibiza woont en hij heeft daar zijn eigen zaak uit de grond gestampt. Mensen gidsen, auto’s of boten verhuren, events organiseren, enz. Hij kan het allemaal regelen.

Op de site staat ergens “Creating Unique Ibiza Experiences” en dat is het, beter kan ik het niet verwoorden! Wij hebben hem geboekt om ons als gids een paar leuke plaatsen te laten zien en we hebben nu al 2 jaren een unieke Ibiza-dag gehad.

(Volgende keer boek ik allicht een boot trip naar Formentera of zo met ’s avonds rondvaart rond Es Vedra… dreaming…)

Kristof komt je oppikken aan je hotel en gaat dan ongeveer 8uur met jou op stap. Wat je beleefd die dag hangt volledig van jezelf af maar ik zou zeggen… Laat hem maar doen!

Wij hebben echt fantastische plaatsen gezien waar je anders heel waarschijnlijk niet geraakt. Ook in de auto van hier naar daar heb ik mij kostelijk geamuseerd. We hebben veel gelachen en ons zeker niet verveeld! Om de dag af te sluiten hebben wij gekozen om nog een uitgebreid diner bij zonsondergang te doen en dat was echt magisch!

Ibiza bezoeken met een prive gids kost natuurlijk wel iets maar geloof me, doe jezelf gewoon een cadeautje en ga een dag met Kristof op stap. Je zal er geen spijt van hebben!

Meer info op de website van Ibiza Inside Out.

Hieronder geef ik graag nog een paar sfeerbeelden mee. Ik heb nog tientallen andere foto’s maar ik stel voor dat ik verrassings effect niet verknal en dat je vooral zelf deze plaatsen eens gaat ontdekken.

En? Ook zin gekregen? Laat gerust weten wat jullie er van denken in de commentaren!

Wil je meer info? Stuur me dan een berichtje, ik help je graag. En ben je van plan om te boeken, laat hem gerust weten dat je via Evy en Kristof gestuurd bent. 😉

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/06/283981512_1001849397358180_3691400354839690138_n.jpg?fit=600%2C449&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/06/283981512_1001849397358180_3691400354839690138_n.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofReizenIbizaDat ik een grote Ibiza fan ben moet ik jullie allicht niet meer vertellen! Als het aan mij zou liggen zou ik gerust een paar keer per jaar tot daar kunnen gaan. Ik hou van het mooie weer, van de gemoedelijke vibe die er hangt, van het lekkere eten...Alles voor de man met smaak!