Buss Gin. Antwerps product. We testten hem, speciaal voor jullie. Geen opoffering is ons te zwaar.

Bus gin by sixpacksWordt in kleine oplages (batches dus) gedistilleerd en op de markt gebracht. Serge Buss ontwikkelde hem, en gaf hem meteen ook zijn eigen naam. Mooie fles, knap label.

Smaak

Je proeft duidelijk de frambozen, beetje sinaasappel- en limoenschil. De kenners proeven ook de koriander.

Tips

We kregen het geserveerd met verse frambozen. Dat was zeer passend en aangenaam. Geserveerd met witte Fever Tree tonic vonden we hem evenwichtig. Nadien probeerden we ook dezelfde gin, eveneens met frambozen, maar dan met de ‘Fever Tree Aromatic Pink’. De roze tonic dus. Vonden wij een beetje te zoet, maar enkele dames in het gezelschap vonden hem zo net beter..

Hoeveel betaal je voor een Buss?

Je kan deze gin in de winkel vinden rond de € 40,00. Zeker niet de goedkoopste, maar hé, voor een stukje authentieke kwaliteit mag het soms wel wat meer zijn.

Meer informatie: de distillerij

Te koop bij:

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/02/buss.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/02/buss.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankginBuss Gin. Antwerps product. We testten hem, speciaal voor jullie. Geen opoffering is ons te zwaar. Wordt in kleine oplages (batches dus) gedistilleerd en op de markt gebracht. Serge Buss ontwikkelde hem, en gaf hem meteen ook zijn eigen naam. Mooie fles, knap label. Smaak Je proeft duidelijk de frambozen, beetje sinaasappel-...Alles voor de man met smaak!