Het is niet goed voor je sixpack maar af en toe heb je als man gewoon eens zin in een regelrechte caloriebom. Deze pita Kapsalon is een bom en is bijzonder lekker!

“Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma, afgetopt met Goudse kaas, even onder de grill gezet, zodat de kaas smelt, met bovenop salade.

Dat is de uitleg die men er aan geeft op Wikipedia

Het is een gerecht dat ontstaan is in Rotterdam maar in Belgie kan je het ondertussen ook vinden in kebabzaken en in sommige frituren.

Het is zo eenvoudig dat je het ook gewoon lekker zelf kan maken. Check onderstaande informatie en laat jezelf maar eens goed gaan!

Receptje !

kapsalon

 

Als de prent hierboven niet duidelijk is kan je onderstaande video nog even bekijken:

 

 

Smakelijk en stuur me gerust wat foto’s van jullie beste Kapsalon creaties. Ik zet ze mee in het artikel!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/Kapsalon_uitgelicht-scaled.jpg?fit=1024%2C680&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/06/Kapsalon_uitgelicht-scaled.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodfastfood,kapsalon,ReceptHet is niet goed voor je sixpack maar af en toe heb je als man gewoon eens zin in een regelrechte caloriebom. Deze pita Kapsalon is een bom en is bijzonder lekker! 'Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma, afgetopt met Goudse kaas, even onder de...Alles voor de man met smaak!