Meteen naar de inhoud
Home » Sergio Herman Simple Food

Sergio Herman Simple Food

Simple Food. Klinkt als haalbaar, leuk. Dat is ook wat je krijgt in dit kookboek.

Verwacht geen simpele opsomming van een aantal recepten. Op de meer dan 200 pagina’s krijg je amper 60 gerechtjes. (en je kiest zelf maar hoe je dat uitspreekt. Daarnaast ook een aantal prachtige foto’s die helpen bij het scheppen van de juiste sfeer. Niet zozeer de keurige gerechten, maar eerder de portretten van de kok in actie. Je lijkt overigens te kunnen binnenkijken in zijn huis, al blijkt uit de colofon dat er op locatie werd gefotografeerd.

Verwacht geen superingewikkelde gerechten. Je moet niet naar de Chinese supermarkt achteraan op zoek gaan naar kruiden die ze daar ook al 5 jaar niet meer verkopen. In de gewone supermarkt vind je alles wat je nodig hebt.

Leuke recepten, al zijn er sommige wel héél erg basic (mosselen, dat zal nu intussen wel iedereen kunnen klaarmaken). Ook het spiegeleitje is niet iets waar ik een kookboek voor koop.

Samengevat: een leuk kookboek, zeker niet te moeilijk. Mooie foto’s die een leuke sfeer scheppen. Als je puur voor de gerechten gaat kan je uiteraard ook op receptensites je ding vinden. Een mooi boek als dit is leuk om door te bladeren.

Kleine bedenkingsimple food

Pagina 7: “tussen iets dat je zelf maakt en een bak die je even in de magnetron schuift, zit een enorm verschil qua beleving.” en wat verder “het gaat om de effort”. Ik ben mee. Echt.

Pagina 199 bij de chili con carne “Geen tijd om te koken? Mijn versie van chili con carne is ook bij Delhaize verkrijgbaar”. Fuck man, daar gaat je coolness toch een beetje naar de kloten. Dan mag je nog aanraden om hem te pimpen en met wat side dishes je tafel vol te stouwen.

Fiche Simple Food

  • Auteur: Mara Grimm (!)
  • Recepten: Sergio Herman
  • 240 blz.
  • ° 2016 – Minestrone Cookbooks
  • Foto’s: Tony Le Duc, Diego Franssens en Kris Vlegels.

Waar?

In de boekenwinkels, maar je kan hem ook bestellen en morgen heb je hem in huis…. Niet bij ons, maar hier:

[bol_product_links block_id=”bol_57fc8d593b5ab_selected-products” products=”9200000056873442″ name=”sergio herman” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: