Meteen naar de inhoud
Home » SIPS cocktailbar in Antwerpen

SIPS cocktailbar in Antwerpen

Wie geregeld naar Njam TV kijkt zal zeker het programma van Manuel Wouters al gezien hebben. In ‘The Art of Making Cockails’ toont hij elke week hoe je een super lekkere cocktail kan maken. Zelf cocktails maken is natuurlijk zalig maar wie dat wil kan de cocktails van Manuel Wouters ook zelf gaan proeven in de SIPS cocktailbar in Antwerpen.

De bar van Wouters kan je terugvinden op het Zuid in Antwerpen. Een hippe buurt waar deze hippe bar perfect in past!

sips cocktailbar

Cocktails drinken bij SIPS

Toen wij er waren was de meester er zelf niet en dat vonden we eerst wel jammer want het was tenslotte dankzij het programma op Njam dat we tot daar gegaan zijn. Gelukkig was het aanwezige personeel bijzonder professioneel en hebben we niet alleen top cocktails gekregen maar ook een prima service.

Als je binnenkomt heb je al direct een probleem… Op de kaart staan zoveel cocktails dat je gewoon niet weet wat je moet kiezen! De juiste cocktail uitkiezen is natuurlijk al een deel van de beleving dus na even overleg hebben we o.a. een Planters Punch, een Strawberry Mojito en een Mai Tai genomen.

Bangelijk goed! Meer kan ik er niet over zeggen.

Wie trouwens het programma op Njam gemist heeft kan ook terecht op Youtube. Alle afleveringen met de recepten kan je daar ook terugvinden.

Dit is het recept voor de Planters Punch:

 

En hier is het recept voor een lekkere Mai Tai:

In de tweede ronde heb ik ook nog een Death in the Afternoon gedronken, dat is een cocktail met champagne en absint. Heel lekker maar je moet wel houden van de specifieke anijs smaak van de absint.

In Antwerpen heb je natuurlijk nog verschillende cocktailbars die de moeite zijn maar ik denk dat ik hier zeker nog eens terug naar toe zal gaan. Als je nog een tip hebt in verband met goede cocktailbars laat het dan zeker even weten in de commentaren!

Meer informatie kan je vinden op de website van SIPS: http://sips-cocktails.com/

[bol_product_links block_id=”bol_5955143155a80_selected-products” products=”9200000055297115,9200000032306351,9200000015016140,9200000073890876″ name=”sips” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Facebook Comments Box

1 reactie op “SIPS cocktailbar in Antwerpen”

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!