Meteen naar de inhoud
Home » De Koffiemobiel

De Koffiemobiel

Meestal gaat onze voorkeur naar een frisse pint als we op een festival of evenement zijn maar een goede koffie gaat er van tijd tot tijd ook wel in. En goede koffie, dat kan je vanaf nu krijgen bij de Koffiemobiel.

We zagen deze retro caravan staan op een evenement waar we aanwezig waren en het mag gezegd, het ding nodigt uit om het eens van dichterbij te bekijken én om eens een koffie te proeven.

koffie-mobiel

Wat is de Koffiemobiel?

Eigenaars Koen en Lies kregen een tijd geleden het idee om hun retro caravan uit 1972 om te bouwen tot een heuse mobiele koffiebar en het resultaat is de Koffiemobiel. Van buiten ziet alles er spik en span uit en ook vanbinnen is alles uiterst netjes gedaan. In de caravan zit een professionele koffiemachine, met verse bonen uiteraard, die voor u de lekkerste koffies maakt!

Rond de caravan hebben ze een retro terras gemaakt met houten stoelen en tafels zodat je rustig kan neerzitten terwijl je een koffie drinkt. Een lungo of espresso kan je trouwens vanaf 2 euro verkrijgen.

De caravan is te bezichtigen en te testen op evenementen of beurzen maar je kan hem evengoed laten langskomen voor je huwelijksfeest enz. Hoe het juist zit met dat laatste weet ik niet maar via hun website kan je allicht meer informatie krijgen. Ik weet dat ze uit het Waasland komen maar ik neem aan dat verplaatsingen buiten het Waasland ook bespreekbaar zijn.

www.koffie-mobiel.be
www.facebook.com/koffiemobiel

koffiemachine-koffiemobiel koffie-mobiel-retro

 

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: