Weeral even geleden dat we nog eens een webshop gereviewed hebben daarom stel ik jullie vandaag graag de site van Chivo kleding voor.

Chivo is een merk waar je allicht nog nooit van gehoord hebt en dat is normaal. Het is een beginnend merk uit Nederland dus een beetje promotie kan nooit kwaad!

Voorlopig is de collectie vrij beperkt maar daar komt in de toekomst verandering in. Voor de heren hebben ze hoodies en polo’s en voor de dames zijn dat hoodies en t-shirts.

Wie een lokale startup wil ondersteunen kan dit nu doen met 10% korting. Gebruik mijn kortingscode KRISTOF10 bij het afrekenen (er is een veld ‘kortingscode’) en de 10% gaat er af. Meer info en bestellen kan op https://chivoshop.com/.

 

Collectie Chivo kleding

Hieronder heb ik een paar foto’s gezet van de stukken die nu al in de collectie zitten. Je ziet natuurlijk dat het enkel ‘casual’ kleding is maar ik vind alles er best strak uitzien.  De volledige collectie is uiterst geschikt om lekker thuis te zitten of om naar de fitness te gaan.

Persoonlijk zou ik gaan voor een witte of zwarte hoodie, dat komt altijd van pas!

chivo kleding chivo kleding

Meer info en bestellen kan op https://chivoshop.com/.

Vergeet zeker niet van de kortingscode KRISTOF10 te gebruiken!

 

Wat denken jullie er van? Leuke kleding of niks voor jou? Laat het even weten in de commentaren!

Meer kleding enz. in onze lifestyle rubriek.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/chivo-kleding.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/chivo-kleding.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestylechivo,kledingWeeral even geleden dat we nog eens een webshop gereviewed hebben daarom stel ik jullie vandaag graag de site van Chivo kleding voor. Chivo is een merk waar je allicht nog nooit van gehoord hebt en dat is normaal. Het is een beginnend merk uit Nederland dus een beetje promotie...Alles voor de man met smaak!