Meteen naar de inhoud
Home » Terug naar kantoor hoeft niet saai te zijn!

Terug naar kantoor hoeft niet saai te zijn!

Het zal even wennen zijn de dag dat we terug naar kantoor mogen! Hoewel ik het thuiswerken, ik zit al een jaar thuis, al heel goed gewoon ben kijk ik er toch naar uit om eindelijk mijn collega’s nog eens te zien.

Ondertussen heb ik van mijn werk ook al verschillende mails gekregen over hoe het toekomstige werken er gaat uitzien en dat gaat niet meer hetzelfde zijn als vroeger. Bij ons hadden we al een flex-desk policy wat wil zeggen dat je je in principe aan eender welk vrij bureau mag gaan zitten. In de praktijk zag je echter dat de teams toch automatisch dichter bij elkaar gingen zitten waardoor er veel mensen toch nog hun ‘vaste plek’ hadden.

Ik vond die vaste plek eigenlijk ook wel prettig. Een fotootje hier, een plantje daar, enz. De boel een beetje opvrolijken want je zit toch ettelijke uren per week aan die bureau!

In de toekomst zal dit dus niet meer mogelijk zijn. Ze hebben alles veel verder uit elkaar gezet waardoor er automatisch veel minder plaatsen zijn en waardoor je dus meer zal moeten zoeken naar een plaats.

Foto’s ophangen en planten zetten zal dus niet meer mogelijk zijn maar gelukkig bestaan er een paar toffe alternatieven.

Hoe maak je het gezellig op je flex plek?

Ik heb online een paar toffe gadgets gevonden waardoor je het alsnog gezellig kan maken op je flex plek.

Een plastic plant!

Heel leuk, je steekt hem ‘s avonds gewoon in je locker en de dag nadien ziet hij er nog evengoed uit als de dag voordien! Deze is extra speciaal want de bloempot is ineens ook een radio. Wel afspreken met de collega’s op welke zender je hem zet.

Op het einde van het jaar kan je hem tijdelijk ook vervangen door deze kerstboom:

Laat je laptop bedrukken!

Origineel uit de hoek komen mag altijd en dat kan je ook perfect met je laptop. Wat ik op kantoor wel eens zie, zijn mensen die hun laptop of scherm volplakken met etiketjes van op het fruit (?!). Dat lijkt natuurlijk nergens op dus het is veel beter om dit ‘professioneel’ aan te pakken. Als je even zoekt dan vind je zeker firma’s die laptop stickers bedrukken.

Zo’n stickers worden perfect op maat gemaakt en je kan ze bedrukken met een eigen ontwerp of met één van de standaard ontwerpen.

 

Uiteraard mogen we niet vergeten dat het virus nog altijd niet volledig weg is dus we moeten nog wel een beetje opletten. Lees zeker ook even deze tips om veilig terug naar kantoor te gaan.

Zo, met deze tips ben je toch weer al iets meer voorbereid om eindelijk terug naar kantoor te gaan. Ik ben echter wel benieuwd hoe jullie dit zien? Ga je voor zo’n plantje of voor een sticker? Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het even weten in de commentaren dan!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: