Meteen naar de inhoud
Home » Is Supra Oracles het volgende interessante crypto project? + AIRDROP

Is Supra Oracles het volgende interessante crypto project? + AIRDROP

In de blockchain wereld schieten de nieuwe projecten uit de grond alsof het paddenstoelen zijn! Elke week verschijnen er wel een paar nieuwe dingen op de markt en Supra Oracles met hun munt $SUPRA is daar één van.

Het is moeilijk om de bomen door het bos te zien dus een mens moet selecteren, vergelijken en soms gewoon ook maar op het buikgevoel afgaan.

Bij deze Supra Oracles had ik best een goed gevoel dus de moeite om een kort stuk over te schrijven. Bovendien is er binnenkort een AIRDROP waarbij je best veel $SUPRA munten kan verdienen dus volgens mij de moeite om het toch te proberen.

Wil je direct inschrijven voor de AIRDROP en de gratis coins ontvangen, gebruik dan deze link: https://supra.com/blastoff?ref=5eaba-3723414

Wat is Supra Oracles en wat zijn ze van plan?

Supra Oracles is de naam van dit project dat ontwikkeld wordt door een Zwitserse organisatie. Op zich vind ik dat al interessant maar uiteraard is er geen enkele garantie dat het ook effectief allemaal in Zwitserland gemaakt wordt.

Hun bedoeling is, zoals zoveel anderen, van een snellere en betrouwbaardere blockchain te maken. Momenteel wordt de blockchain voorzien van data door zogeheten ‘oracles’. Probleem is dat deze oracles momenteel niet altijd even snel zijn en dat de data van die oracles niet genoeg gedubbelchecked wordt. Zij willen dit nu aanpakken door verschillende oracles random met elkaar te laten dubbelchecken.

De naam van het project is dus niet zomaar gekozen, het verwijst naar de technologie die ze willen gaan gebruiken voor die oracles.

Op zich een prima idee als het allemaal werkt. In tweede instantie zouden ze ook willen zorgen dat de verschillende onderdelen van de blockchain meer en meer dezelfde ‘taal’ met elkaar gaan spreken waardoor het voor developers veel eenvoudiger zou worden om applicaties te maken.

(De tekst hieronder heb ik na een beetje onderzoek samengesteld en is vrij technisch.)

Wil je direct inschrijven voor de AIRDROP gebruik dan deze link: https://supra.com/blastoff?ref=5eaba-3723414

Wat is een oracle?

Een “oracle” is een dienst van een derde partij die externe gegevens of gebeurtenissen levert aan een blockchain systeem. Het fungeert als een brug tussen het blockchain netwerk en de buitenwereld, waardoor smart contracts toegang krijgen tot real-world informatie en beslissingen kunnen nemen op basis van die informatie.

Wat is Supra-oracle?

Supra-oracle is een concept dat verwijst naar een gedecentraliseerd oracle netwerk dat werkt bovenop een blockchain. Supra-oracle verbetert de functionaliteit en betrouwbaarheid van het traditionele orakel door meerdere informatiebronnen op te nemen en deze te combineren. Dit helpt om het risico op manipulatie van of geknoei met de gegevens die aan het slimme contract worden geleverd te verminderen.
De gedecentraliseerde architectuur van Supra-oracle maakt het veiliger en betrouwbaarder dan gecentraliseerde orakels, omdat er geen enkel punt van mislukking is. In een Supra-oracle netwerk leveren meerdere knooppunten gegevens en het netwerk bereikt consensus over de geldigheid van die gegevens.

Concluderend kan worden gesteld dat Supra-oracle een belangrijke stap voorwaarts betekent in de ontwikkeling van blockchaintechnologie. Door de integratie van gedecentraliseerde oracle-netwerken helpt Supra-oracle de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de informatie die wordt gebruikt door slimme contracten te verbeteren, waardoor het algehele blockchain-systeem betrouwbaarder en veiliger wordt.

 

En? Wat denken jullie ervan? Ik heb me alvast ingeschreven om de gratis $SUPRA coins te krijgen en de rest zien we wel. Laat gerust weten in de commentaren wat jullie idee ervan is.

Inschrijven voor de AIRDROP? Gebruik dan deze link: https://supra.com/blastoff?ref=5eaba-3723414

 

 

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: