Meteen naar de inhoud
Home » 5 leuke activiteiten voor een mannendag

5 leuke activiteiten voor een mannendag

Staat er binnenkort een dagje met de boys op het programma? Heerlijk, zo’n dagje vol quality-time met je beste maten. Een mannen-dag is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en samen te genieten van een leuke tijd met elkaar. Hier zijn vijf leuke activiteiten om jullie volgende mannen-dag onvergetelijk te maken. 

Barbecue

Wat is een mannen-dag zonder goed eten? Organiseer een uitgebreide barbecue en vergeet die pintjes natuurlijk niet koud te zetten. Een tip? Spreek af om allemaal een lekkere side dish voor te bereiden, zo wordt de barbecue pas echt een feest. Om het helemaal af te maken kunnen jullie buiten een groot televisiescherm plaatsen waarop jullie na het eten samen een voetbalmatch of andere sportwedstrijd kunnen volgen. Om het spannend te maken kunnen jullie live wedden op jullie favoriete ploeg. 

Paintballen

Laat het kind in jullie los en organiseer een paintball wedstrijd. Verdeel je vrienden in teams, trek de camouflagepakken aan en dan is het tijd voor de strijd. Paintballen met je vrienden is niet alleen een heel leuke manier om even stoom af te blazen, maar ook een perfecte teambuilding activiteit! 

Bierproeverij 

Laat jullie lievelings biertjes even in de koelkast staan en ontdek eens nieuwe smaken tijdens een bierproeverij. Zoek op voorhand op of er een leuke brouwerij in de buurt is die jullie kunnen bezoeken. Als de brouwerij op fietsafstand is en het is mooi weer, is het ook fijn om er een fietstochtje aan te breien. Zo hoeven jullie niet met de auto terug te rijden en kan iedereen een glaasje drinken. Proef verschillende bieren en neem ook eens een kijkje achter de schermen van de brouwerij. 

Voetbalwedstrijd

Een voetbalmatch is de ideale activiteit om samen met je vrienden te doen. Misschien is de Champions Leage wel net bezig? Koop dan samen tickets voor jullie favoriete match en vergeet natuurlijk niet om je te kleden in de kleuren van de voetbalploeg. Jullie kunnen ook wedden op Champions League ploegen om het nog spannender te maken. Zorg dat jullie goed op tijd gaan want het kan aardig druk zijn op een voetbalwedstrijd. Neem een drankje en installeer jullie op jullie plekje. En dan supporteren maar!

Viswedstrijd

Is de drukte van een voetbalwedstrijd niet zo jullie ding? Voor degenen die het liever wat rustiger willen, is een viswedstrijd een uitstekende keuze. Zoek dan een leuk meer of een rivier in de buurt, pak jullie hengels en maak er een wedstrijd van voor de grootste vangst. Een namiddagje vissen met vrienden is heerlijk ontspannend, en jullie kunnen intussen ook van de gelegenheid gebruik maken om bij te praten en samen herinneringen op te halen. 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: