Mc Donalds is nu niet direct mijn favoriete eten maar eerlijk is eerlijk, de hamburgers op die posters zien er verdomd goed uit!

Natuurlijk weet ik dat voedselfotografie een verleidingskunst als een ander is maar ik waardeer het van Mc Donalds dat ze er niet flauw over doen. De meeste bedrijven laten ons maar al te graag denken dat alles wat je op de foto ziet ook realiteit is. Mc Donalds niet, in onderstaand filmpje laten ze stap voor stap zien hoe ze van een gewone hamburger een lekkere, stralende burger zoals op de reclameborden maken.

Ik ga er zeker geen hamburger meer door eten maar ik vind het knap dat een bedrijf als dit zo open durft communiceren over hun reclame. Er zijn heel wat bedrijven die hier een lesje van kunnen leren.

Zo maken ze de reclame van Mc Donalds

Het filmpje is in het Engels want het is gemaakt door Mc Donalds Canada.

 

 
Kent er trouwens iemand van jullie een Nederlandstalige voedselfotograaf? Ik zou hem of haar graag een paar vragen stellen over hoe we hier de foto’s maken voor magazines en kookboeken.

Namen doorsturen graag via mail, jullie mening geven kan natuurlijk via de comments.

Ik heb zo’n voorgevoel dat er wel wat mensen iets te zeggen hebben over de firma in dit artikel.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/mcdohamburger.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/mcdohamburger.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodMc Donalds is nu niet direct mijn favoriete eten maar eerlijk is eerlijk, de hamburgers op die posters zien er verdomd goed uit! Natuurlijk weet ik dat voedselfotografie een verleidingskunst als een ander is maar ik waardeer het van Mc Donalds dat ze er niet flauw over doen. De meeste...Alles voor de man met smaak!