Het was weeral een tijd geleden dat we nog eens een webshop getest hebben maar deze week hebben we een leuke gevonden: Trendhim.nl.

De naam geeft al een beetje weg waar het over gaat namelijk trendy spullen voor de man.

Op deze blog hebben we het geregeld over gadgets voor de man en over eten en drinken maar niet over de spullen die ze bij Trendhim.nl verkopen. Je zou kunnen zeggen dat zij alles hebben wat wij niet hebben. Maar net als wij op onze blog richten ook zij zich volledig op de man dus in dat opzicht zijn we zeker complementair.

trendhim

Waarom Trendhim.nl?

Waarom vinden wij dit een goede webshop? Heel simpel, ze hebben een hele hoop stijlvolle gadgets aan bijzonder scherpe prijzen. Ik geef even een overzicht van de producten die ze verkopen: Brillen en zonnebrillen, scheefgerief, armbanden, machetknopen, horloges, dassen, enz. Veel van deze spullen kan je ook in de gewone mannenkledingzaak vinden maar op Trendhim hebben ze van alles wel heel veel keuze.

Bestellen en leveren gaat allemaal heel vlot. Ik had mijn bestelling na enkele dagen, mooi verpakt en een begeleidend briefje erbij. Zo hoort het.

Meer info op: www.trendhim.nl

Heb je zelf al besteld bij deze shop? Laat ons even weten wat je er van vond.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/11/trendhim.jpg?fit=600%2C338&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/11/trendhim.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofGetestHet was weeral een tijd geleden dat we nog eens een webshop getest hebben maar deze week hebben we een leuke gevonden: Trendhim.nl. De naam geeft al een beetje weg waar het over gaat namelijk trendy spullen voor de man. Op deze blog hebben we het geregeld over gadgets voor de...Alles voor de man met smaak!