Momenteel zit Wout Bru volop in het oog van de storm maar veel van zijn collega chefs hebben ook een kort lontje! Hieronder een korte opsomming van het beste wat onze TV chefs te bieden hebben.

Wout Bru

Over Wout Bru hoorden we eerder al dat hij graag gezien is bij de vrouwtjes en dat hij graag een stapje in de wereld zet. Deze keer gaat hij, dronken en in het gezelschap van een vrouw, even uit de bol als zijn Audi onzacht in aanraking komt met een BMW.

Wie het ongeval veroorzaakt heeft en wat er voordien allemaal gebeurde weten we natuurlijk niet daarom geven we Bru het voordeel van de twijfel maar toch… Always keep your cool Wout!

Check dit filmpje van hln.be:


 

Peter Goossens

Ook over Peter Goossens kan één en ander verteld worden. Problemen met drank, fraude, enz. Ach, hij is ook maar een mens natuurlijk.

Als hij in de keuken van ‘t Hof van Cleve staat moet alles perfect verlopen en dat zullen ze geweten hebben! Zeg nooit tegen Peter dat er geen paling meer is voor je in de frigo gekeken hebt:


Piet Huysentruyt

En jawel hoor, ook de sympathieke Piet kookt al eens over. Gelukkig niet als er iemand een stommiteit in de keuken doet maar wel als het over zijn dochter gaat. Flauwe grappenmaker Hans Otten wou Piet beetnemen maar Pietje zag er duidelijk de humor niet van in!

Zo zie je maar, ook de topchefs zijn maar mensen! En het is ook niks abnormaals hoor, wat denk je van Gordon Ramsey?

 

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/12/boze-chef.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/12/boze-chef-300x300.jpgKristofFoodMomenteel zit Wout Bru volop in het oog van de storm maar veel van zijn collega chefs hebben ook een kort lontje! Hieronder een korte opsomming van het beste wat onze TV chefs te bieden hebben. Wout Bru Over Wout Bru hoorden we eerder al dat hij graag gezien is bij...Alles voor de man met smaak!