Als topchef in een keuken werken kan best stresserend zijn. Alles moet altijd perfect zijn en mooi op tijd klaar zijn. Logisch dat je dan af en toe eens wat stoom moet aflaten.

Hieronder een overzicht van chefs die een beetje boos zijn.

Gordon Ramsay

Aaahh, Gordon Ramsay, de oppergod van boze chefs!! Meer nog, ontploffen in de keuken is Ramsay’s handelsmerk geworden en dat levert dikwijls top tv op!

Hieronder een kleine compilatie van zijn beste momenten:

 

Deze is toch ook wel één van zijn betere! Hier controleert hij de frigo van één of ander restaurant… Stel je maar voor dat je daar als klant moet gaan eten…

 

 

Peter Goossens

Ook Peter Goossens verliest af en toe zijn cool.

Als hij in de keuken staat moet alles perfect verlopen en dat zullen ze geweten hebben! Zeg nooit tegen Peter dat er geen paling meer is voor je in de frigo gekeken hebt:


Sergio Herman

Sergio is rock & roll maar ook bij hem moet het perfect zijn! Niet alleen in de keuken maar ook als hij moet proeven.

 

 

Effe knokken in de keuken…

Wat het probleem is met deze kerels weet ik niet maar hun potje kookt duidelijk over!

 

Piet Huysentruyt en Jeroen Meus hebben we voorlopig nog niet kunnen betrappen op één of andere uitval maar we kijken er alvast naar uit!

Waarschijnlijk zijn er nog veel betere filmpjes te vinden en die mag je altijd in de commentaren droppen.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/12/boze-chef.jpg?fit=530%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/12/boze-chef.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodAls topchef in een keuken werken kan best stresserend zijn. Alles moet altijd perfect zijn en mooi op tijd klaar zijn. Logisch dat je dan af en toe eens wat stoom moet aflaten. Hieronder een overzicht van chefs die een beetje boos zijn. Gordon Ramsay Aaahh, Gordon Ramsay, de oppergod van boze...Alles voor de man met smaak!