In onze rol van mannelijke Food&Booze bloggers schuimen wij constant het internet af op zoek de laatste nieuwtjes, de leukste gadgets en de lekkerste dranken. Niet altijd gemakkelijk maar voor onze lezers hebben we heel wat over!

Uiteraard is ook onze tijd beperkt en jammer genoeg kunnen we niet 24 uur per dag op het internet surfen. Vandaar dat we bij deze een oproep willen doen naar jullie, de bezoekers van deze blog.

Wij sommen hieronder twee Facebook pagina’s die we echt de moeite vinden en jullie doen de rest!

Zet de comments vol met jullie favoriete links en jullie eigen blogs! Liefst iets in de food & booze sector maar echt typisch mannelijke blogs zijn ook meer dan welkom!

Friends of Classic Malts

Deze pagina hoeft geen uitgebreide uitleg. Als whisky liefhebber moét je gewoon fan zijn van deze pagina!

Friends of Classic Malts

 

 

 

 

 

 

Food Porn

Laat je niet misleiden door de gezond uitziende hartjes. Op deze pagina vind je schitterende recept ideëen, coole food-foto’s enz. Top pagina om inspiratie op te doen!

Food Porn

 

 

 

 

 

 

 

Show us the money!

Nu is het aan jullie! Toon ons de weg naar de beste, leukste en lekkerste pagina’s en blogs over eten en drank. Ze zijn allemaal welkom in de commentaren hieronder!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/wie-zijn-jullie.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/wie-zijn-jullie.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofTop lijstenBlogs,Facebook pagina'sIn onze rol van mannelijke Food&Booze bloggers schuimen wij constant het internet af op zoek de laatste nieuwtjes, de leukste gadgets en de lekkerste dranken. Niet altijd gemakkelijk maar voor onze lezers hebben we heel wat over! Uiteraard is ook onze tijd beperkt en jammer genoeg kunnen we niet 24 uur...Alles voor de man met smaak!