Sinds een tijdje hebben ook wij Netflix ontdekt (eindelijk) en nu willen we natuurlijk graag de beste films meepakken. Normaal zijn we constant bezig met BBQ, bier en champagne maar af en toe hebben we ook nood aan een rustig avondje met een goede film. Netflix is zowieso super maar er is maar één probleem… Welke film kies je nu uit heel dat aanbod?

Ik heb er onlangs al een paar heel goede gezien maar ook een paar – euh – vrij slechte….

Er zijn heel wat blogs die lijstjes maken over leuke films of series maar jammer genoeg zijn dat altijd van die chickflicks en daar heb je als man dus weinig aan.

Daarom mijn vraag aan jullie: Welke films  of series moeten we zeker zien op Netflix?

Hieronder staat een poll waar ik zelf een paar films aan heb toegevoegd die ik recent gezien heb en die ik goed vond. Jullie kunnen zelf films toevoegen of stemmen op films die er al bij staan.

actiefilms-netflix

 

De beste films voor mannen op Netflix

De beste mannenfilms op Netflix
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Laat van jullie horen mannen (of vrouwen): Welke films moeten we zeker zien? Actie, thriller, comedie, maakt niet uit!

Stem op één van de films die al in de lijst staan of voeg zelf je favoriete film toe. Het kan alle twee. Wil je nog een woordje uitleg geven waarom we de film zeker moeten zien? Drop het in de commentaren!

 

https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/netflix-beste-films-voor-mannen.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/netflix-beste-films-voor-mannen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofTop lijstenSinds een tijdje hebben ook wij Netflix ontdekt (eindelijk) en nu willen we natuurlijk graag de beste films meepakken. Normaal zijn we constant bezig met BBQ, bier en champagne maar af en toe hebben we ook nood aan een rustig avondje met een goede film. Netflix is zowieso super...Alles voor de man met smaak!