Normaal zijn we hier bij Sixpacks.be constant bezig met BBQ, bier en champagne maar af en toe hebben we ook nood aan een rustig avondje met een goede film. Netflix is zowieso super maar er is maar één probleem… Welke film kies je nu uit heel dat aanbod?

Ik heb er onlangs al een paar heel goede gezien maar ook een paar – euh – vrij slechte….

Er zijn heel wat blogs die lijstjes maken over leuke films of series maar jammer genoeg zijn dat dikwijls altijd dezelfde en daar heb je dus weinig aan.

Daarom mijn vraag aan jullie: Welke films  of series moeten we zeker zien op Netflix?

Hieronder staat een poll waar ik zelf een paar films aan heb toegevoegd die ik recent gezien heb en die ik goed vond. Jullie kunnen zelf films toevoegen of stemmen op films die er al bij staan.

actiefilms-netflix

 

De beste films en series op Netflix (voor mannen)

De beste films en series op Netflix
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Laat van jullie horen mannen: Welke films moeten we zeker zien? Actie, thriller, comedie, maakt niet uit!

Stem op één van de films die al in de lijst staan of voeg zelf je favoriete film toe. Het kan alle twee. Wil je nog een woordje uitleg geven waarom we de film zeker moeten zien? Drop het in de commentaren!

Deze blog is vooral gericht op mannen maar uiteraard zijn de vrouwen ook meer dan welkom om tips te delen!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/netflixlogo.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/netflixlogo.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofTop lijstenNormaal zijn we hier bij Sixpacks.be constant bezig met BBQ, bier en champagne maar af en toe hebben we ook nood aan een rustig avondje met een goede film. Netflix is zowieso super maar er is maar één probleem... Welke film kies je nu uit heel dat aanbod? Ik heb...Alles voor de man met smaak!