In het begin van een nieuw jaar zijn er allerlei zaken waar je mogelijks wel mee bezig bent. Misschien wil je wel naar de sportschool of stoppen met drinken… Misschien heb je op professioneel vlak allerlei ambities of …

Wat het ook moge zijn, ik wens jullie met al jullie doelstellingen veel succes! Ook als je al heel druk bezig bent met al die zaken heb ik nog een belangrijke tip voor jullie: Het is nu dé tijd om de zomervakantie te boeken.

Momenteel geven verschillende touroperators nog mooie vroegboek kortingen dus er op tijd bij zijn is de boodschap!

Zelf heb ik mijn vakantie al geboekt en ik ben zo iemand die eerst letterlijk alles vergelijkt voor ik iets kies. Wat me dit jaar opgevallen is, is de opkomst van Corendon. Deze operator bestaat natuurlijk al een hele tijd maar het is het eerste jaar dat ze (in Belgie) ook actief reclame op TV beginnen maken. Vroeger zou ik eerder aan een Neckermann, Sunweb of TUI of zo denken maar dit jaar kon ik niet anders dan concluderen dat je slogans zoals “Laagste prijsgarantie” toch met een korrel zout moet nemen.

Soit, ik heb dus dit jaar een vakantie naar Kos geboekt via Corendon. Ik wordt niet betaald door hen hoor, het is gewoon een vaststelling dat ik via hen het goedkoopst met het vliegtuig op vakantie kon gaan.

Ik heb ook een kijkje genomen in verschillende reisgidsen en die geven als top bestemmingen voor 2019 o.a. deze landen aan:

  • Japan
  • Nieuw-Zeeland
  • Belize
  • Jordanie
  • Sri Lanka
  • Panama
  • Rwanda
  • Enz.

Klinkt allemaal goed maar je mag me niet kwalijk nemen als ik ook dit met een korrel zout neem. Al die bestemmingen spreken mij zeker aan maar ik denk dat het reisbudget van een gemiddeld gezin niet hoog genoeg zal zijn voor deze landen.

Soit, ik hoop dat iedereen de reis van zijn dromen kan maken dit jaar en ja, ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar waar iedereen gaat. Heb je al iets geboekt? Laat het dan even weten in de enquete hieronder!

Heb je gestemd? Deel dit artikel dan even via Facebook zodat je vrienden ook kunnen stemmen!

 

Waar ga jij dit jaar op vakantie?

Laat via deze enquete even weten waar jij dit jaar op vakantie gaat. Een woordje uitleg in de commentaren mag ook natuurlijk. Staat het land waar je naartoe gaat er nog niet tussen? Je kan het heel eenvoudig toevoegen door onderaan te klikken op “Voeg zelf een antwoord toe”.

Waar ga jij dit jaar op vakantie?
  • Voeg zelf een antwoord toe

Conclusie

Je moet vooral zelf weten via welke operator je een reis boekt. Veel is afhankelijk van de bestemming die je kiest en of je al dan niet met het vliegtuig gaat.

Voor autoreizen blijf ik persoonlijk toch Booking.com aanraden. Daar vind je meestal toch de goedkoopste hotels. Zelf gebruik ik ook nog geregeld Trivago en Cheaptickets.

Heb je zelf nog goede tips? Zet ze maar in de commentaren!


Overweeg je om eens naar Ibiza te gaan? Lees dan zeker mijn artikels over Ibiza ook een keer.

Tot slot heb ik nog een paar tips om te vliegen met een peuter.

Prettige vakantie!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/01/vakantie.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/01/vakantie.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleFrankrijk,Ibiza,Italie,spanje,VakantieIn het begin van een nieuw jaar zijn er allerlei zaken waar je mogelijks wel mee bezig bent. Misschien wil je wel naar de sportschool of stoppen met drinken... Misschien heb je op professioneel vlak allerlei ambities of ... Wat het ook moge zijn, ik wens jullie met al jullie...Alles voor de man met smaak!