Altijd al je eigen bierglas willen hebben? Geen probleem!

Bij Yoursurprise.be kan je namelijk gegraveerde bierglazen bestellen met je eigen naam of met een logo op. Niet nodig om te zeggen dat dit een leuk cadeau is voor jezelf maar bijvoorbeeld ook met Vaderdag, een verjaardag, enz.

Voor wie liever champagne, wijn of cocktails drinkt hebben ze ook glazen die je kan laten graveren.

gegraveerde-bierglazen

Hoe werkt het?

Je surft naar Yoursurprise.be en kiest het glas dat je wenst te bestellen. Bij de gegraveerde bierglazen hebben ze voorlopig maar één model maar je kan kiezen of je één of twee stuks wil hebben.

Eens je je keuze gemaakt hebt klik je door naar “Personaliseren” en je krijgt de keuze uit enkele logo’s en je kan er een korte tekst bij zetten. Als je kiest voor een logo met tekst kan je 15 tekens gebruiken en als je enkel tekst wil dan zijn het 20 tekens. Niet veel maar genoeg voor enkele korte boodschappen zoals “Beste Papa!”, “Proficiat” of “Bier van Jan!”.

Nu moet je enkel nog controleren of alles eruit ziet zoals je het wenst en je kan bestellen.

De mensen van Yoursurprise.be hebben trouwens ook nog andere cadeaus met bier.

 

Heb je ervaring met deze leverancier? Laat even weten wat je er van denkt!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/09/gegraveerde-bierglazen.jpg?fit=600%2C449&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/09/gegraveerde-bierglazen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsVoor Papa'sbier,gadget,gegraveerde glazen,glazenAltijd al je eigen bierglas willen hebben? Geen probleem! Bij Yoursurprise.be kan je namelijk gegraveerde bierglazen bestellen met je eigen naam of met een logo op. Niet nodig om te zeggen dat dit een leuk cadeau is voor jezelf maar bijvoorbeeld ook met Vaderdag, een verjaardag, enz. Voor wie liever champagne,...Alles voor de man met smaak!