Wil de papa eens als taartenbakker uitpakken? En nog geen jarenlange ervaring als patissier?

Het eerste beste kinderverjaardagsfeestje is uw uitgelezen kans!

Het enige wat je nodig hebt is zogenaamde “suikerpasta” ! Je vindt het tegenwoordig zowat overal. Denk aan “bakplezier” en je weet wel een Aveve in de buurt te vinden zeker?

Voordeel van die suikerpasta: het is kleurrijk, bijzonder makkelijk te verwerken… en tegenover marsepein: niet die sterke amandelsmaak die veel kindjes maar matig appreciëren.

De taart bak je zelf, of je koopt een biscuit die je in plakken snijdt en waartussen je mengsels legt.. Vandaag gaat het enkel over de toplaag. Suikerpasta dus.

Of het even gezond is als een fris bakje fruitsla is weer wat anders, maar goed de meesten verjaren maar een keertje per jaar, en dan mag een originele taart toch niet ontbreken..

Onderstaand een voorbeeldje van een Hello Kitty in de suikerpasta


Suikerpasta

Volg mij op Social Media:RafFoodhello kitty,suikerpasta,taartWil de papa eens als taartenbakker uitpakken? En nog geen jarenlange ervaring als patissier? Het eerste beste kinderverjaardagsfeestje is uw uitgelezen kans! Het enige wat je nodig hebt is zogenaamde 'suikerpasta' ! Je vindt het tegenwoordig zowat overal. Denk aan 'bakplezier' en je weet wel een Aveve in de buurt te vinden zeker? Voordeel van...Alles voor de man met smaak!