De feestdagen komen in zicht en dat wil zeggen dat heel wat mensen weer op zoek gaan naar hét ideale cadeau voor kerstmis of nieuwjaar. Om u te helpen bij deze zoektocht hebben we hieronder alvast 10 cadeaus voor mannen gezet.

We zijn natuurlijk zelf ook van het mannelijk geslacht én liefhebbers van goed eten en drinken dus misschien dat onze lijst niet helemaal objectief is. In ieder geval, als u een cadeau voor een levensgenieter zoek dan zit u hier goed!

 

9delwijnset.jpgVoor de wijnliefhebber

Met deze 9-delige wijnset doet u een wijnliefhebber gegarandeerd een plezier! In de koffer zit o.a. een kurkentrekker, een thermometer, een druppelvanger, enz.

Een goede fles wijn moet u zelf voorzien maar al de rest komt dik in orde met dit cadeau!

Te koop bij Gadgethouse.be voor 32,00 euro.

 

Voor de Grillmeister

2108861.pngEen BBQ hebben de meeste mannen wel al in huis maar deze design LotusGrill is nieuw en supercool! In een beperkt gezelschap moet je met deze kleurrijke tafel-BBQ niet het grote geschut bovenhalen en zet je deze gewoon op tafel.

Naast het groene model van de foto zijn er nog verschillende hippe kleuren verkrijgbaar.

Er staat bij dat het rookvrij is maar of je hem ook binnen kan gebruiken is mij niet duidelijk. Proberen op eigen ricico!

Te koop bij BBQcenter.be

 

champagne-weekendVoor de genieter

Deze Vivabox geeft recht op een overnachting voor 2 in een hotel in de champagnestreek. Wil je er even tussenuit? Dan is dit écht het ideale cadeau. In de box zit ook een klein flesje Pommery om alvast in de stemming te komen en een uitnodiging om de kelders van Pommery te bezoeken.

Te koop bij Vivabox.be

 

Voor liefhebbers van champagne

jeroboamWie is er nu geen liefhebber van champagne??

Deze reuzefles van 3 liter is een echte topper! Ik durf wedden dat dit zeker en vast de eerste maal is dat men zo een grote fles cadeau krijgt.

Liever nog groter of  toch iets kleiner? Dat kan ook, op de site hebben ze ook een fles van 6 liter en een magnum van 1,5 liter.

Deze flessen vind je bij Vinoshop.be

 

Voor de keukenprins

klassiekers-jeroen

Jeroen Meus blijft het goed doen en hij heeft net een nieuw boek uit!

In ‘Mijn 200 klassiekers’ geeft Meus een overzicht van zijn favoriete recepten en als extra staan er 75 recepten in die nooit eerder gepubliceerd zijn.

Zowieso een goed cadeau voor iedereen die graag kookt.

Te koop bij Cosmox.be

 

 

 

 

Meer cadeaus voor mannen vind je in onze eigen shop: https://www.sixpacks.be/winkel

KristofGadgetsTop lijstencadeau,gadgetDe feestdagen komen in zicht en dat wil zeggen dat heel wat mensen weer op zoek gaan naar hét ideale cadeau voor kerstmis of nieuwjaar. Om u te helpen bij deze zoektocht hebben we hieronder alvast 10 cadeaus voor mannen gezet. We zijn natuurlijk zelf ook van het mannelijk geslacht...Alles voor de man met smaak!