Meteen naar de inhoud
Home » Jimmy Cowé – Sixpack van de week

Jimmy Cowé – Sixpack van de week

Onze vierde Sixpack van de week is Jimmy Cowé. Jimmy is een 27-jarige die zijn brood verdient als ambtenaar. Jimmy kon de ondernemer in zich echter niet in bedwang houden en is momenteel in bijberoep de eigenaar van de bloeiende zaak Jimelly’s.

Zijn favoriete bezigheid tot ‘s avonds laat bezig zijn met al zijn verschillende social media kanalen. Jimmy is dus niet echt een ochtendmens maar om zijn klanten tevreden te houden, staat hij toch steeds vroeg op met een glimlach!

Wat hij dan juist doet in bijberoep lees je hieronder.

Vertel eens wat meer over Jimelly’s?

In 2010 hebben mijn vriendin Kelly en mezelf Jimelly’s opgericht. Wij leveren ontbijtmanden aan huis in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel. Het idee kwam van haar nadat we een ontbijt hadden besteld ten voordele van de chiro en we dit wel een leuk concept vonden. Na een klein marktonderzoek bleek dat dit wel eens het gat in de markt kon zijn!

We zijn klein begonnen met maar een tweetal ontbijtmanden per weekend maar dit is ondertussen gestegen tot een tiental ontbijtmanden. Onze klanten bestellen voor verschilende redenen: een verjaardag, een jublieum, een bedanking of gewoon om de dag goed te starten! Elk jaar zijn er bovendien enkele hoogdagen zoals moederdag, vaderdag, valentijn, …

We blijven ook steeds streven naar vernieuwing en daarom bieden we nu niet enkel ontbijtmanden aan maar ook allerlei geschenkmanden! Overigens spelen we ook met het idee om ons leveringsgebied uit te breiden naar andere provincies.

Bakken jullie de koffiekoeken voor jullie ontbijtservice zelf?

Neen, dat doen we bewust niet omdat we ze nooit zo lekker zouden kunnen maken als de vakmensen bij onze warme bakkers! Wij doen beroep voor onze verrukkelijke koffiekoeken op ‘Bakkerij Verleysen’ die verschillende vestigingen heeft in Aalst. Tijdens de hoogdagen daarentegen rekenen we op ‘Bakkerij De Doncker’ uit Gooik.

Wat is jouw favoriet restaurant?

Mijn ultieme favoriet is zonder twijfel ‘The Snax’ in Elewijt. Het is een restaurant dat je volledig meeneemt naar de Verenigde Staten in de jaren 50! Heel het restaurant is ingericht in retro-stijl en op de parking staan enkele oldtimers te pronken. Je kan er verscheidene dingen eten maar ze zijn vooral bekend, en terecht, om hun overheerlijke hamburgers! De uitbaters, Kenny en Leentje, staan steeds paraat om jouw keuze tussen de meer dan  50 hamburgers klaar te maken. Een absolute aanrader dus!

Jimellys

Heb je nog wijze woorden voor onze lezers?

“There is no love sincerer than the love of food.” ― George Bernard Shaw

Bedankt voor het interview Jimmy!
Ben je op zoek naar een ontbijtmand, één adres: http://www.jimellys.com/ !

Wil u ook uw website promoten of uw webshop promoten? Klik dan even hier.

Facebook Comments Box

3 reacties op “Jimmy Cowé – Sixpack van de week”

  1. Jean-Paul De Block

    Uitzonderlijk lekker ontbijt en steeds op tijd,een dikke pluim voor Jimmely's

  2. Wendy Vandenbrande

    Wij zijn ook enorm tevreden van hun service!! Elke vaderdag is papa superblij met zijn mooi en verzorgde mand, Ik hoop echt dat ze binnenkort naar West-Vlaanderen leveren dat we er ook terug kunnen van genieten.

  3. Sterk producten! Sterke service! Een toppertje !

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: