Meteen naar de inhoud
Home » De nieuwste trends in horlogewereld

De nieuwste trends in horlogewereld

Een betere wereld is belangrijker dan ooit, en daar kun je ook aan bijdragen door een vintage horloge te kopen. Sommigen zullen dit eng vinden, of juist een mijnenveld zien aan foute horloges, maar daar hebben we juist iets op gevonden: buy the seller. We willen je graag verder helpen in de wondere wereld van horloges, vintage stukken van de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends op het gebied van luxe horloges.

Vintage kwaliteit

Als het gaat om vintage horloges, dan kun je misschien wat argwanend worden in eerste instantie omdat er veel rommel te verkrijgen is. En daarom onze tip: koop bij een betrouwbare partner waar de reviews goed zijn, waar de horloges van de beste kwaliteit zijn en waar je af kan rekenen via bijvoorbeeld een Escrow. Verder is het in de vintage markt een stuk leuker shoppen: je krijgt veel meer waar voor je geld, en je draagt nog bij aan een circulaire economie. Een klassieke win-win als je het ons vraagt. 

Rolex

Een vintage Rolex vertelt niet alleen een verhaal, maar kan ook nog eens een voordelige koop zijn ten opzichte van moderne horloges. De uurwerken zijn prachtig, de stijl is wat kleiner (vintage is vaak 34 of 36mm) en daardoor makkelijker te dragen voor meerdere mensen. Als je een vintage Rolex zou willen aanschaffen, kan dit al vanaf €3.000 voor bijvoorbeeld een vintage Air-King 5500. 

Omega

Misschien ken je de wereldberoemde Omega Speedmaster wel: Omega is al sinds jaar en dag een van de tofste merken in de horlogewereld. Gelukkig komen er ook steeds meer liefhebbers op de markt om vintage Omega horloges aan te schaffen. De prijzen zijn scherp, vaak al vanaf zo’n €1.000. Je kunt dan denken aan een prachtige vintage Omega Seamaster, of een Constellation. Unieke horloges met een uitgebreide historie!

Cartier

Ook bij Cartier zijn de vintage horloges behoorlijk in trek de laatste jaren, waarbij je ziet dat ook prijzen flink aan het stijgen zijn. De Santos en de Tank bijvoorbeeld, die zijn nu een stukje duurder dan 5 jaar geleden. En dat komt doordat deze modellen steeds populairder worden en meer liefhebbers hun weg vinden richting de vintage horloges van dit Franse merk. Voor €1.800 kun je de trotse eigenaar worden van een vintage Cartier Tank, voor het dubbele heb je een prachtige Santos bemachtigd. 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: