Meteen naar de inhoud
Home » Die whisky smaakt naar … borsten

Die whisky smaakt naar … borsten

Een vreemde titel maar het zou zomaar ineens kunnen dat iemand je zegt dat zijn whisky naar borsten smaakt. Althans als die persoon een glas G.Spirits whisky aan het drinken is want de makers van deze Duitse whisky gaan er prat op dat elke druppel van hun product in aanraking is gekomen met vrouwenborsten.

Een droom die werkelijkheid is geworden of complete bullshit? Hieronder een verslag van wat ik er over teruggevonden heb.

G.Spirits

G.Spirit

Het idee is ontstaan in het brein van de Duitse broers Goldbach. Door hun werk als barman kwamen beide heren geregeld in contact met de allerbeste en exclusiefste dranken en van het één kwam het ander zeg maar.

Ondertussen verkoopt het bedrijfje 3 soorten sterke drank: whisky, vodka en rum. Alle flessen hebben een bijhorend certificaat waarin gegarandeerd wordt dat de drank effectief over vrouwenborsten heeft gelopen.

 

Die vrouwenborsten zijn trouwens niet mis (beetje fake wel) want ze zijn er in geslaagd van 3 playmates bereid te vinden om hun borsten ter beschikking te stellen voor het exclusieve drankje.

Ik heb ergens gelezen dat een fles whisky van G.Spirits 139 euro zou kosten. Dat is verdomd veel geld voor een 12 jaar oude single malt maar kom, als heel het gedoe waar is kan je er wel mee uitpakken tegen je vrienden.

Is het echt of niet?

Eerlijk waar… ik weet het niet. Ik heb op internet geen sluitend antwoord kunnen vinden. Als het fake is, is het verdomd goed gedaan want zowel hun site als hun promo filmpje zien er redelijk professioneel uit. Het filmpje kan je hieronder bekijken maar pas op, het is een beetje NSFW.

De officiële website: http://www.gspirits.com/

Wat denk jij? Fake of niet? Zou je het kopen?
Laat het weten in de comments!

 

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: