mango pellenMango’s, overheerlijk. Goed in een slaatje, in smoothies en ook in allerhande curries. Interessante fruitsoort ook. Ze is op haar best in de winter, net wanneer het fruit bij ons niet helemaal top is. Maar een mango pellen, hoe begin je daar nu best aan?

Pellen? Miserie !

Een mango pellen: niet evident. Je handen, en met wat pech ook de volledige keuken, hangen onder het sap. Geen wonder dat er haast niemand een mango meeneemt naar het werk.

Dankzij sixpacks.be is dit probleem opgelost. In minder dan een minuut pel je die mango met deze foodhack. Clean en zonder het heerlijke sap te verliezen.

Wat hebben we nodig?

  • een rijpe mango
  • een glas
  • een keukenmes.

Aan de slag

  • Snij de mango door, langs de pit in het midden
  • Houd de halve mango in je hand en duw tegen de wand van het glas.
  • Kijk in het filmpje om zeker te zijn hoe je dit moet doen. (en over die 3 druppeltjes op het einde ga je niet zeuren!)

KLAAR.

Mango pellen zonder problemen? Met een glas en dankzij sixpacks.be weet je hoe. Dankzij een publicatie hiervan op hln.be staat de teller van het filmpje intussen ook boven de 30.000..

Zin in meer foodhacks? Check hoe je makkelijk look pelt:

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/02/mango-uitgelicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/02/mango-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankfoodhack,mangoMango's, overheerlijk. Goed in een slaatje, in smoothies en ook in allerhande curries. Interessante fruitsoort ook. Ze is op haar best in de winter, net wanneer het fruit bij ons niet helemaal top is. Maar een mango pellen, hoe begin je daar nu best aan? Pellen? Miserie ! Een mango pellen: niet...Alles voor de man met smaak!