Van alle kook-formats op TV vind ik “Komen Eten” op VIER het allerbeste: laat gewone mensen gewoon zichzelf zijn en de rest komt vanzelf!

Toegegeven, voor hoogstaande, intellectuele tv moet je niet bij “Komen Eten” zijn maar met een beetje handige montage krijg je een schitterend programma! In het verleden hebben we al vanalles zien passeren, denk aan de decolleté van Lesley-Ann Poppe, de koffie van Joyce en de piet van Lisa del Bo. Op zijn minst gezegd zijn het stuk voor stuk memorabele televisie-momenten.

Ik ben benieuwd met welke kandidaten VIER dit seizoen gaat uitpakken om dit nog te overtreffen. De eerste week is alvast goed begonnen met een soort bodybuilder die nogal vol van zichzelf is en op zoek is naar de vrouw van zijn leven.

De recepten die we tot nu toe gezien hebben waren in orde maar er zitten nog niet echte uitschieters tussen dus daarom nog even een compilatie van een paar hoogtepunten uit het verleden.

 

Een paar hoogtepunten uit Komen Eten

Komen Eten: Peter de vrouwenzot

 Komen eten: Mag ik je piet eens zien?

Komen eten: Lesley-Ann Poppe, de décolleté doorbraak op tv

 

Zo kunnen we natuurlijk nog wel een tijdje doorgaan. Heb je zelf een favoriet moment uit Komen Eten? Laat het gerust weten via de commentaren.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/komeneten.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/komeneten.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodkomen etenVan alle kook-formats op TV vind ik 'Komen Eten' op VIER het allerbeste: laat gewone mensen gewoon zichzelf zijn en de rest komt vanzelf! Toegegeven, voor hoogstaande, intellectuele tv moet je niet bij 'Komen Eten' zijn maar met een beetje handige montage krijg je een schitterend programma! In het verleden hebben we...Alles voor de man met smaak!