Ondanks het feit dat dit een website is voor mannen in de keuken, valt het niet uit te sluiten dat ook vrouwen hier komen lezen. Ze denken leuke ideeën voor cadeau’s te vinden. Voor die dames alvast een fail-list ! Koop dit niet of er vallen genante stiltes bij het ontvangen. Er zijn genoeg andere ideeën te vinden dus laat deze top 6 foute cadeaus in de winkel staan !

1 Smoothiemaker

Wie koopt er nog zoiets sinds de mixer en de keukenrobot bestaan?

De eerste dag gebruik je dit, de eerste zondag wil je er ook nog wel eens gezond mee doen en dan zet je hem op de zolder of rechtstreeks op Kapaza.

2 Trongs

trogs - een topper in de categorie foute cadeaus

In België voorlopig relatief onbekend. Het zijn plastieken “dingen” waarmee je ribbetjes kan eten, zonder dat je er vettige handen van krijgt. Misschien denken er vrouwen; “mijn man eet graag vlees, maar zit niet graag te prutsen met zijn eten.”

Think Again! Dit gadget is zo belachelijk dat het in deze top 6 niet mocht ontbreken.

3 How to make cupcakes encyclopedie

Misschien dat Roger Van Damme er zich mee wil bezighouden, al is zelfs dat maar zeer de vraag. Ik ken werkelijk geen enkele man die zich in de keuken wil inlaten met cupcakes.

Dus een kookboek met enkel cupcakes? Er zijn vast wel betere kookboeken te vinden. Op onze website bijvoorbeeld.

4 Keukenhanddoeken

Bijzonder nuttig. Voor elke dag te gebruiken. Ja, maar daar stopt het wel natuurlijk. Met wat pech drogen ze nog slecht af ook. Dit is niet iets waar je een man echt mee gelukkig kan maken.

5 Senseo

Als je van koffie houdt, dan heb je al een koffiezet. Heb je die niet, dan lust je allicht geen koffie.

Of ben je de enige in huis die graag koffie drinkt en is het niet de moeite een volledige pot te zetten? Koop dan Nespresso!

Toegegeven, ze overdrijven in hun marketingtrucks door bijvoorbeeld niet te koop te zijn in gewone winkels en echt goedkoop zijn die capsules niet, maar ze zijn wel verdomd lekker. Bovendien doe je na het drinken die capsules weg en zit je niet met zo een maandverbandachtige lekkende pad waar je koffie net is doorgelopen.

6 Keukenmes

Dit is een gevaarlijke en daarom net nog de top 6 afsluitend. Want wie weet koop je wel een fantastisch mooi keukenmes dat echt goed in de hand ligt. Maar ik wil het toch liefst zelf kiezen. Er zijn veel factoren die bepalen of het mes écht bij je past:
– hard of scherp?
– groot of klein?
– zwaar of licht?
– design.
Het is toch iets wat je vele jaren gaat gebruiken, dus nogmaals: een beetje riskant om het cadeau te krijgen. Maar als je het perfecte mes voor jou krijgt is het natuurlijk een fantastisch geschenk !

 

 

Hoe zit het met jouw foute cadeaus?

Uiteraard zijn dassen, sokken, bons voor de sauna, slechte flessen wijn, enz. ook not-done.We kunnnen nog wel even doorgaan met foute cadeaus maar typisch aan een top 6 is dat je er maar 6 bespreekt…

In de commentaren lees ik graag waarom je bovenstaande cadeaus wél wil krijgen of wat je absoluut ook niet wil krijgen.

Soit, voor goede cadeaus kijk je best even in onze shop en denk er aan, elke man krijgt graag champagne!

 

Volg mij op Social Media:RafTop lijstencadeau's,fout,foute,ideeën,top 6,vrouwenOndanks het feit dat dit een website is voor mannen in de keuken, valt het niet uit te sluiten dat ook vrouwen hier komen lezen. Ze denken leuke ideeën voor cadeau's te vinden. Voor die dames alvast een fail-list ! Koop dit niet of er vallen genante stiltes bij...Alles voor de man met smaak!