Meteen naar de inhoud
Home » Restaurant ‘t Vistrapje in Oostende

Restaurant ‘t Vistrapje in Oostende

Vaste lezers van deze blog weten allicht dat ik nogal fan ben van de Bib Gourmand lijst. Dat is een lijst met restaurants waar je voor 37 euro een prima 3-gangen menu kan eten. Deze keer hebben we restaurant ‘t Vistrapje in Oostende gekozen en ook dat was weer een echt goede keuze!

Het restaurant is goed vindbaar recht over de vismarkt aan de Visserskaai. Wie met de auto komt kan zich gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage, daar is altijd plaats.

Restaurant ‘t Vistrapje in Oostende

In dit restaurant kan je à la carte eten of je kan kiezen uit één van de menus. Wij hebben de Gourmet-menu gekozen en dat is ook de menu waarmee ze bekroond zijn door Bib Gourmand. Daarnaast heb je ook nog een maandmenu en een kreeftenmenu.

't vistrapje in oostende

Toen ik binnenkwam in het restaurant had ik heel even de indruk dat het interieur wat gedateerd is maar laat ons zeggen dat alles heel klassiek is. Voor de rest heb ik me vooral op het eten geconcentreerd en niet op het interieur.

Ik wil zeker vermelden dat wij heel de avond echt goed bediend zijn! Vanaf we binnenkwamen tot we doorgegaan zijn heeft er ons niks gemankeerd. De kinderen wilden graag op hun tablet spelen en één van de garçons heeft voor hen de wifi-code ingesteld. We hadden wat vragen over de wijn en iemand wou graag wat extra saus bij zijn gerecht.. Allemaal geen probleem. Chapeau, zo hoort het!

Kinderen zijn uiteraard welkom in ‘t Vistrapje maar de kaart is er niet op afgestemd. De kok stelde voor van een paar stukken everzwijnsteak met kroketten te voorzien voor hen en dat moet ook heel lekker geweest zijn want ze hebben alletwee hun bord volledig leeggegeten.

Zoals gezegd hebben wij allemaal de Gourmet menu genomen en daar is weinig over te zeggen, die is gewoon heel goed prijs/kwaliteit. Zelf ben ik gegaan voor de huisgemaakte garnaalkroketten met daarna een stoofpotje van hert met daartussen nog een vissoepje.

De rest van het gezelschap heeft zo’n beetje vanalles gegeten maar de conclusie was bij iedereen hetzelfde: Lekker gegeten!

Vistrapje Oostende - raqout van hert

Mijn vrouw had de coquilles met zwarte pens, lekker hoor! Cocquilles en pens perfect gebakken.

Coquilles met zwarte pens in 't Vistrapje in Oostende

Kortom, geslaagde avond en een aanrader voor wie in Oostende lekker wil gaan eten!

Meer info vind je op de site van het restaurant zelf: https://www.tvistrapje.be/

Ik zie op de site dat ze ook kamers hebben om te overnachten maar dat heb ik niet getest.

 

Vlug zelf een weekendje Oostende boeken? Check even Trivago voor de beste prijzen!

 

Facebook Comments Box

8 reacties op “Restaurant ‘t Vistrapje in Oostende”

  1. Fijn dat het lekker was en de bediening goed. Ideaal trouwens zo’n lijst met restaurants waar je voor zo’n bedrag goed kunt eten!

  2. feliceveenman

    zie ik daar bloedworst op de kaart staan ? Nou dan ben ik al op weg ! Dat zie je in Neerland zo zelden. en dat kan zo lekker zijn!

  3. die coquille zien er super lekker uit. Leuk om dit soort recensies te lezen.

  4. Ik vind het altijd erg leuk om uit een recept te kiezen, het ziet er bij jou goed uit. En goede bediening is zo fijn.

  5. Ik ben hier ooit ook al vaker gaan eten! Vroeger ging ik met mijn ouders wel eens naar Oostende en dan gingen we sowieso één avond hier eten. We namen dan zo’n grote vistoren met allemaal verschillende soorten vis op! 🙂 Zeker een aanrader!

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: