Meteen naar de inhoud
Home » BBQ Bijbel

BBQ Bijbel

BBQ Bijbel werd enkele jaren geleden al bbbq Bijbelekroond als beste barbecueboek ter wereld. Wij zochten voor u uit, of hij inderdaad zo goed is.

De opbouw zit goed in mekaar. Je krijgt echt alle aspecten van een goede barbecue. Sauzen, cocktails, hapjes, desserts. Daarnaast ook de traditionele toppers voor bbq: rookgerechten, vlees en gevogelte, etc… Het zijn overigens niet allemaal ingewikkelde comlexe gerechten. Ook eenvoudige plats, die snel klaar zijn komen aan bod.

Een aparte vermelding waard: de vegetarische gerechten. De tijd is echt wel voorbij dat je voor vegetariërs een kaasburger voorschotelt. Gebruik dit boek en je hebt meteen 7 leuke gerechtjes voor de vegetarische medemens.

Enige minpunt: het aantal foto’s is eerder beperkt. Veel mensen willen toch graag zien waar ze uiteindelijk naartoe moeten werken. Daar blijf je dan een beetje op je honger zitten.

Origineel: de ontbijtbarbecue. Enkele leuke, originele ideeën die bovendien niet te vergezocht zijn. Het zal eerder uitdraaien op een brunch allicht, maar goed, we vinden het idee goed gevonden.

Fiche

  • BBQ Bijbel
  • Auteur: Peter De Clercq
  • Fotografie: Lennert Deprettere
  • Uitgeverij Lannoo, 2010
  • 288 blz.

Een van de betere boeken in zijn soort. Indien je het BBQ’en naar een hoger niveau wilt tillen is dit een handig hulpmiddel.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!