Meteen naar de inhoud
Home » Je relatie nieuw leven inblazen? Volg deze 6 tips!

Je relatie nieuw leven inblazen? Volg deze 6 tips!

Heb je het gevoel dat de vonk in je relatie een beetje is gedoofd? Geen paniek! Het is normaal dat relaties na verloop van tijd wat routineus kunnen worden. Gelukkig zijn er tal van manieren om de magie opnieuw te laten bloeien en je relatie nieuw leven in te blazen. 

Quality time herontdekken

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms om echt quality time met onze partner door te brengen. Leg je telefoon even opzij, sluit die laptops af en focus volledig op elkaar. Plan regelmatig een date night, ga samen wandelen, of geniet gewoon van een gezellige avond thuis met een goed glas wijn en een film. Deze kleine momentjes samen kunnen jullie relatie een enorme boost geven. 

Open communicatie

goede, open communicatie is onmisbaar in een relatie. Neem de tijd om echt met elkaar te praten. Spreek over je gevoelens, dromen, zorgen,… Wees open en eerlijk, maar ook empathisch naar de gevoelens van je partner. Durf bovendien ook te praten over intieme zaken zoals jullie seks fantasieën. Misschien wil je partner weleens nieuwe sekstoys testen? Door geregeld tijd vrij te maken en open te communiceren kunnen jullie dit soort dingen bespreekbaar maken. 

Verras elkaar

Niets doorbreekt de sleur zoals een onverwachte verrassing. Dit hoeft niet altijd groots en duur te zijn, ook kleine gebaren kunnen een groot verschil maken. Laat bijvoorbeeld eens een lief briefje achter, je partner’s favoriete diner of verras hem/haar met kaartjes voor een leuke film of concert. Ook in de slaapkamer kunnen jullie elkaar blijven verrassen met een nieuw lingeriesetje, een kamasutra boek of zelfs een premium seksmachine

Samen nieuwe ervaringen delen

Probeer samen nieuwe dingen te ontdekken. Maak eens samen een roadtrip, kies een nieuwe hobby of kook een nieuw recept. Door samen ervaringen te delen maken jullie nieuwe herinneringen die jullie samenbinden. Bovendien wordt de sleur ook weer doorbroken door samen nieuwe dingen te doen. 

Geef elkaar ruimte

Hoewel samen tijd doorbrengen belangrijk is, is het ook belangrijk om elkaar ruimte te geven. Iedereen heeft zijn eigen interesses en hobby’s en dat is helemaal oké. Moedig elkaar juist aan om deze passies te volgen en af en toe een momentje voor zichzelf te nemen. Dit zorgt voor een gezonde balans in jullie relatie. 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!