De Rode Duivels zijn weer volop aan de bak en dus hebben we als man maar twee dingen nodig: bier en hapjes! Ik heb voor jullie een paar gemakkelijke hapjes opgezocht en ze hieronder geplaatst in de vorm van een filmpje. (Bier koud zetten zal wel lukken zeker?)

De beste voetbalhapjes

Bitterballen

De Hollanders zijn er weer bij maar ze gaan sowieso verliezen (haha) dus uit sympathie maken we speciaal voor hen bitterballen.

Helemaal niet zo moeilijk, hieronder vind je een filmpje met een recept:

Nachos

Dit eten ze in Amerika tijdens de wedstrijd en ik snap waarom! Heerlijk allegaartje van allerlei ingrediënten. Niet echt goed voor de lijn maar dat sport je er de dag nadien maar af.

Worstenbroodjes

Een volledig worstenbrood opeten in de zetel is niet echt handig maar met onderstaande mini-worstenbroodjes moet het wel lukken denk ik!

Mini hamburgers

We blijven nog even bij de mini hapjes. Deze hamburgertjes zien er niet alleen goed uit, ze smaken ook heerlijk!

Gefrituurde uienringen

Ik heb de indruk dat dit in Belgie minder bekend is. Raar want deze gefrituurede uienringen zijn bijzonder lekker! Een heerlijk sausje er bij en smullen maar!

Checkout deze zelfgemaakte looksaus, past er perfect bij.

Vietnamese loempia’s (met kip)

Als laatste hapje kiezen we voor iets oosters: Vietnamese loempia’s! Lekker en perfect zelf te maken.

 

Op zoek naar een gezond hapje? Helaas, deze keer hebben we gekozen voor lekker vettige snacks!

Wil je absoluut toch iets gezonder? Misschien zijn deze gehaktballen met tartaarsaus dan iets voor jou..

Ken je betere hapjes? Wil je een voorspelling doen over wie er gaat winnen? Gooi alles maar in de commentaren!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/hapjes-voetbal.jpg?fit=450%2C301&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/hapjes-voetbal.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodhapjesDe Rode Duivels zijn weer volop aan de bak en dus hebben we als man maar twee dingen nodig: bier en hapjes! Ik heb voor jullie een paar gemakkelijke hapjes opgezocht en ze hieronder geplaatst in de vorm van een filmpje. (Bier koud zetten zal wel lukken zeker?) De beste voetbalhapjes Bitterballen De...Alles voor de man met smaak!