Meteen naar de inhoud
Home » Gin botanicals online bestellen

Gin botanicals online bestellen

De gin hype is ver van over. Vroeger was het leuk, een gin tonic. Nu probeer je origineel, verrassend te zijn. Soms zelfs iets extra lekker te maken. Naast de stortvloed aan tonics is er daarom nu ook een aparte gin botanicals industrie. Maar wat koop je nu best?

Gin botanicals bestellen

Hieronder geven we graag een overzicht van leuke merken die we zelf al getest hebben maar eerst wil ik graag de site van Luxury for Men aanbevelen. Zij hebben van alle sites die ik ken zowat de grootste keuze.

Bekijk hiervoor even deze pagina: Gin Botanicals Luxury for Men

Potjes

Je kan de botanicals in een pakket met potjes kopen. Voordeel daarvan is, dat er meestal een handig papiertje bijzit, zodat je weet welke kruiden je bij welke gin moet kieperen. Hoewel je ook daar compléét vrij bent om te doen wat jij net lekker vindt.gin botanicals giftbox

 • Special Touch Gin & Tonic. Een leuke giftbox. 10 kruiden,
  niet extreem exotisch (jeneverbes, roze peper, steranijs, zoethout, …) aangevuld met enkele minder evidente (Kumquats, hibiscusbloemen en cassiaschors). Voordeel: je doet eenmalig de aankoop en hebt een mooie doos. Nadien vul je gewoon aan uit het potje van de supermarkt. Extra tip: De Vogeltjesmarkt; een walhalla indien je verse kruiden zoekt. Wij vonden hem online op diverse plaatsen, http://www.drankdozijn.be is er een van.
 • La Barraca botanicals is ook een voorbeeld van potjes. Het exemplaar dat ik ontving was er eentje met jeneverbes, groene kardemon en hibiscusbloemen. Je hebt ze ook met zoethout, rozenblaadjes en kaneel. U ziet de parallellen. Voor een kleine 10 euro te koop bij http://www.morethanspirits.be. Even voor de aardigheid de prijs per kilo berekend. Meer dan 138,00 Euro per kilo. (goede beefstuk kost er amper 20 !). Maar goed, u vult de potjes nadien gewoon probleemloos bij natuurlijk.
 • Travellers-spices verdient een speciale vermelding. gin botanicals: travellers boxEen Belgisch project, met ook nog een sociaal kantje. Ze spo
  nsoren twee weeshuizen en een ziekenhuis in India. Bovendien is de inhoud van de potjes (in hun geval glazen buisjes ook erg verzorgd. Mooie grote rozenblaadjes. “birds eye chili” en gecrushte gember. Toch net even iets anders en iets minder voor de hand liggend.  http://travellers-spices.com/ Erg overzichtelijk opgesteld ook. Altijd de perfecte combinatie.

Stick

Voor indien u schrik heeft wat van de kruiden binnen te krijgen, kan u een stickje gebruiken. U steekt daar de kruiden in, en hoeft geen schrik te hebben om ze in te slikken. Niet een angst die ons uit onze slaap houdt, maar goed.

Infugintonic

Ons tot nu toe onbekend, maar recent een doosje van aangekregen. Het idee is erg simpel: de producten worden allemaal met de hand geplukt, netjes bewaard in een zakje, en je kan ze als een theezakje gaan gebruiken. In het glas, drank erbij, anderhalve minuut laten trekken, tonic erbij en genieten.

Waarom?infugintonic

 • 100 % natuurlijk, zonder bewaarmiddelen.
 • Geeft een leuke kleur aan je gin-tonic.
 • Als je één glas wilt maken, dan is het handiger om daar een theezakje in te hangen, dan de zeste van citroen te gaan maken.
 • Het bewaart langer en beter dan een stuk vers fruit.

Tot nu toe enkel gevonden bij www.stokerijdemoor.be

Algemeen: de correcte kruiden kunnen je gin tonic naar een hoger level tillen. Kies gewoon voor jou de handigste producten… en lees en proef. Zo weet je wat best is voor jou type gin.

Maar tegelijk: maak er geen groentensoep of bouillon van. Gin botanicals zijn een toevoeging en geen doel op zich!

Op zoek naar leuke cadeaus met Gin? Check even deze pagina bij Yoursurprise.be!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!