Meteen naar de inhoud
Home » Tandenstokerhouder

Tandenstokerhouder

leuke tandenstokerhouderEen tijdje geleden kreeg ik een tandenstokerhouder. De stokjes zijn altijd handig om in huis te hebben, maar een doosje met tandenstokers is meestal echt lelijk. Vaak worden ze dan ook zo weggestopt dat we vaak niet meer weten waar. Zeker niet op t moment dat we ze dan nodig hebben.

Waarom is dit houdertje dan iets leuks om te hebben én op tafel te zetten?

Hoe werkt zo een tandenstokerhouder?

Het mannetje houdt de tandenstoker dapper naar boven. Je neemt jouw exemplaar er af en beweegt daarna t zijkantje naar beneden. Vervolgens houdt het mannetje opnieuw fier dat stokje boven zijn hoofd.

De voordelen

Proper en handig * Doordat de tandenstokertjes mooi in t houdertje zitten, blijven ze ook mooi clean. Zo valt er ook geen stof tussen. Bovendien, als dat potje eens op de grond valt, dan liggen die tandenstokers niet overal verspreid.

Boeiend * Bovendien, tijdens een dinertje, elke keer opnieuw valt het op. De mannen die aan tafel prutsen aan dat houdertje. Uitzoeken hoe dat werkt. Hoe zit dat mechanisme in mekaar? Doordat het goed is afgeschermd eindigt het nog vaak met een

 

Conclusie

Leuk om te krijgen, zeker ook om te geven! Als je later bij die mensen terug over de vloer komt is de kans groot dat je je cadeau terug op tafel ziet staan.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

Privacyvoorkeur centrum

%d bloggers liken dit: