Meteen naar de inhoud
Home » Geef jezelf een frisse boost voor het najaar!

Geef jezelf een frisse boost voor het najaar!

Je hebt het ’s morgens allicht ook al gevoeld. Het weer buiten is terug een pak kouder en vochtiger aan het worden. Niks abnormaals maar na een drukke, hete zomer is je lichaam misschien niet meer gewend aan dit hefstweer en kan het best een kleine boost gebruiken.

Om te beginnen kan je misschien al beginnen met te zorgen dat je immuunsysteem op zijn best is en daarvoor kan je eventueel overwegen om eens een sapkuur te gaan doen. Zo’n kuur helpt je om te detoxen en geeft je ineens alle vitamines die je nodig hebt.

Als de binnenkant helemaal goed zit, kan je misschien ook ineens de buitenkant eens extra verwennen. Ik heb daar trouwens iets heel interessant voor gevonden, zo meteen meer daarover.

De tijd dat extra huidsverzorging enkel voor vrouwen was is al lang voorbij dus mannen, zorg dat je er ook in de herst en in de winter op je best voorkomt!

Hieronder wat meer uitleg over de interessante aanbieding die ik voor jullie heb gevonden.

Een adventsbox vol verzorgingsproducten voor mannen

De Advent is de periode voor Kerstmis en dat is natuurlijk de ideale moment om cadeautjes te kopen. Cadeautjes koop je meestal voor iemand anders maar wie zegt dat je ook voor jezelf niks kan kopen?

Onderstaande box bijvoorbeeld vond ik een topper. Als je alles apart koopt ben je dik 150 euro kwijt maar nu kan je alles te samen krijgen voor 49 euro!

The Alpha Men Adventsbox

In de box zitten al deze producten:

Acca Kappa Toothbrush, Acca Kappa Tandpasta – Bright White Smile, Grown Alchemist- Regenerating Night Cream, Claus Porto Guest Soap, The Alpha Men IPA, Doers of London Deodorant, The Goodfella’s Smile Scheerzeep Re Nero, Recipe for Men Bronze Cream, Gaijess Biershampoo en Saponificio Varesino Aftershave Dolomiti.

Toegegeven, het zijn geen namen die direct een belletje doen rinkelen bij mij maar als je even op de site rondkijkt zien het er wel allemaal kwaliteits spullen uit.

En tot slot,  producten voor Alpha Men dat klinkt toch goed, nietwaar?

Laat in de commentaren gerust weten wat jullie ervan denken! Kopen of toch maar niet?

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!