Een mooie en goedgevulde bar is één ding maar een mooie en goedgevulde bar met uw eigen persoonlijke flessen dat is nog iets anders! Lijkt het je wat? Geen probleem met een foto etiket op uw flessen is het perfect mogelijk.

In de supermarkt ga je deze flessen natuurlijk niet vinden maar op de site van Yoursurprise.be kan je zowat alle soorten drank laten personaliseren. Zoals ik hierboven al aangaf is het cool om zelf te hebben maar het is even leuk om het cadeau te doen aan iemand.

Flessen personaliseren met een foto etiket

Het principe is simpel, je gaat naar de site en kiest de drank die je wil hebben en dan kan je beginnen met het etiket te personaliseren. Je kan kiezen voor een etiket met enkel tekst of enkel een foto of je kiest een design uit één van de tientallen sjablonen die ze aanbieden.

Qua drank is er trouwens keuze genoeg! Ze hebben verschillende soorten bier, wijn, sterke drank en zelfs cava en champagne. Bij de sterke drank heb je natuurlijk de populaire gin maar ook whisky en jenever. Geen brol trouwens want bij de whisky zie ik namen als Highland Park, Glenkinchie, Laphroaig, enz.

Kenners weten zeker wat ik bedoel!

foto etiket

Ook bij de champagnes is er heel wat keuze. Baron Fuenté is de goedkoopste maar die ken ik persoonlijk niet. (Iemand?)

Als het wat meer mag kosten kan dat gaande van een Moët & Chandon tot een Pol Roger en zelfs een Ruinart.

Voor de liefhebbers: ze hebben ook kinderchampagne. 🙂

Soit, je ziet het. Aan keuze geen gebrek en aan originaliteit ook niet. Of je nu thuis zo een flesje met foto etiket opentrekt of je geeft ze cadeau. Iedereen zal met plezier meedrinken!

Meer info op www.yoursurprise.be

Prijzen variëren tussen 12 euro voor bier tot bijna 150 euro voor de duurste cognac. Laat ons aannemen dat dat dan een heel goede fles zal zijn!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/uitgelicht-cognac.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/uitgelicht-cognac.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankbier,cava,champagne,gin,whiskyEen mooie en goedgevulde bar is één ding maar een mooie en goedgevulde bar met uw eigen persoonlijke flessen dat is nog iets anders! Lijkt het je wat? Geen probleem met een foto etiket op uw flessen is het perfect mogelijk. In de supermarkt ga je deze flessen natuurlijk niet...Alles voor de man met smaak!