Meteen naar de inhoud
Home » Besparen? Dat kan uiteraard ook online!

Besparen? Dat kan uiteraard ook online!

Een mens kan natuurlijk niet in de toekomst kijken maar de kans is groot dat de huidige economische crisis nog lang gaat aanhouden. Of je dan veel of weinig verdient maakt dan eigenlijk niet zoveel uit, besparen is de boodschap!

Je kies al eens meer voor een budgetwinkel of koopt wat meer huismerken van je favoriete supermarkt. Dat is niet meer dan logisch als het gaat om de traditionele winkels maar hoe zit dat met je online aankopen? Kan je ook daarop besparen? Ja hoor, ook online kan je goede zaakjes doen als je wat uitkijkt!

Hoe kan je besparen op je online aankopen?

Hieronder geef ik jullie een paar handige tips waarmee je gegarandeerd enkele euro’s kan besparen op je volgende online aankopen.

1 – Schrijf je in op de nieuwsbrief

Deze is wat dubbel maar werkt op bijna alle webshops. Je moet bereid zijn om de nieuwsbrief van de betreffende winkel om de x-tijd te ontvangen maar in ruil krijg je meestal 10% korting op je eerste aankoop.

De eerste keer dat je op een webshop komt zal je bijna altijd een pop-up venster te zien krijgen waarin ze je vragen om te abonneren op de nieuwsbrief. Als je dat doet wordt er een cookie op je pc gezet waardoor je bij een volgende bezoek waarschijnlijk dezelfde pop-up niet meer krijgt. Verwijder een keer de cookies van je pc en die pop-up is er weer. Vul nu het email adres van vrouw of kinderen in en je hebt opnieuw je 10% korting.

2 – Hou de socials van bekende webshops in het oog

Net zoals de traditionele winkels pakken ook webshops geregeld uit met straffe acties. Als je een beetje oplet ga je via Facebook of Instagram zeker acties tegenkomen.

Een leuke site om in het oog te houden is Ibood.com. (Afkorting van Internets Best Offer Of the Day.) Op deze site geven ze elke dag één product weg aan sterk verminderde prijzen en twee keer per jaar organiseren ze ‘The Hunt’. Tijdens die Hunt gooien ze twee dagen aan stuk het één achter het ander product online met mega-kortingen.

3 – Gebruik kortingscodes

Eén van mijn favoriete bezigheden: kortingscodes zoeken!

Niet elke webshop werkt met deze codes maar van grote jongens zoals een Bol.com enz. ga je er altijd wel ééntje vinden.

Is dat wel betrouwbaar zo’n code? Tuurlijk wel! Je kan deze codes vinden op verschillende sites en zelfs via Knack. Over de veiligheid moet je je geen zorgen maken.

Het is heel eenvoudig, jij zoekt online een code van een bepaalde winkel, je steekt je gewenste spullen in je winkelmandje en tijdens het afrekenen geef je de code in om je korting te ontvangen. Hoeveel korting je krijgt hangt af van shop tot shop maar meestal is dat 5%, 10% of zelfs 15%. Mooi meegenomen toch!

 

Dit zijn mijn drie favoriete manieren om online korting te krijgen maar hoe zit dat met jou? Ken je nog andere of betere manieren? Laat het even weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: