Meteen naar de inhoud
Home » Grieks restaurant in Sint-Niklaas

Grieks restaurant in Sint-Niklaas

Op zoek naar een goed Grieks restaurant in Sint-Niklaas? Lees dan vooral even verder want we hebben een gouden tip voor jullie!

Laat mij eerst zeggen dat ik nog bijzonder weinig slechte Griekse restaurants heb gedaan. Grieks eten smaakt mij op één of andere manier altijd maar soms heb je wel een restaurant dat er met kop en schouders bovenuit steekt en Acropolis – Patmos in Sint-Niklaas is er zo eentje. (Hoe dat juist zit met die naam weet ik niet, overal zie je Acropolis maar op de ruiten staat Patmos, laat het mij gerust weten in de commentaren als jij het wel weet.)

In ieder geval, het is een aandrader en hieronder vertel ik jullie waarom

Mezze a volonté in Sint Niklaas

Ik was met mijn vrouw al eens gaan eten op een vrijdagavond in dit restaurant en wat ons toen al opviel was de leuke ambiance en de relatief goedkope recepten. Prima gegeten aan een goede prijs dus zeker de moeite om nog eens terug te komen dachten we toen.

Een tijdje later hoorden we echter dat we écht eens op een donderdag naar dit Grieks restaurant moesten gaan. Donderdag is het namelijk Mezze a volonté voor 19 euro per persoon.

Binnen de familie vonden we al gauw een paar vrijwilligers om mee te gaan en uiteindelijk waren we met een groep van 8 man om de Mezze te gaan testen. Top avondje! De Griek zat letterlijk propvol en de ambiance zat er al goed in toen wij binnenkwamen. Een tijdje later begon er dan ook nog een live band te spelen en dan zat de sfeer er helemaal in.

patmos-ambiance

Grieks restaurant in sint-niklaas

Je krijgt op donderdag een papier met een overzicht van een twintigtal Mezze en je kiest elke keer 5 Mezze’s uit. Iedereen krijgt telkens één hapje van elke soort voorgeschoteld. Als ze allemaal op zijn begin je gewoon aan de volgende ronde en kies je weer 5 nieuwe stuks. Ik vreesde heel even dat ik niet genoeg zou hebben met zo van die kleine hapjes maar die vrees was zwaar ongegrond want na drie en halve ronde kon ik geen pap meer zeggen.

Reken hier nog wat flessen rode wijn bij en je weet dat het een geslaagde avond was!

grieks restaurant in Sint-Niklaas

De bediening in dit Grieks restaurant is ook prima. Men brengt het eten met de nodige show en humor en geregeld gooit men eens een bord kapot op de grond. Allemaal details die dit restaurant meer dan de moeite waard maken!

Geen haute cuisine maar gewoon degelijke Griekse food in een sfeervol kader! Geen plaats voor een tête-à-tête maar wel voor een avondje top ambiance in groep!

Een website heb ik niet gevonden, wel een Facebook pagina: https://www.facebook.com/acropolispathmos/

Laat ons weten wat jullie ervaringen zijn hieronder in de commentaren.

Op zoek naar een ander restaurant in Sint Niklaas? Kijk dan ook eens bij deze traveleatenjoyrepeat.com, zij hebben een mooie review over Restaurant La Luna Rossa.

Facebook Comments Box

2 reacties op “Grieks restaurant in Sint-Niklaas”

  1. Inderdaad een superlekker restaurant! Goed om weten die donderdag a volonté!

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: