De zoete aardappel is bij ons nog steeds minder bekend dan de gewone ‘patat’ maar de meeste mensen zullen het toch wel al eens gegeten hebben. Zelf heb ik het al geregeld gegeten maar toen ik het onlangs zelf wou klaarmaken stelde ik mij ineens de vraag “Moet je zoete aardappelen nu schillen of niet?”

Het antwoord op deze vraag is niet zwart/wit. Het is een beetje zoals bij een appel… De ene eet die graag mét schil en de andere liever zonder. Hetzelfde eigenlijk met gewone aardappelen. Wij hebben de gewoonte van aardappelen te schillen maar het hoeft niet. Denk maar aan aardappelen op de BBQ of krieltjes… die worden normaal niet geschild.

Soit, je kan ze dus schillen maar je kan de schil ook gewoon opeten. Ik heb een recept gemaakt waarin de zoete aardappelen niet geschild werden en dat was superlekker! Ik zet de link naar het recept onder het artikel maar ik wil graag jullie mening weten: schillen of niet? Laat het weten via de poll hieronder.

zoete aardappelen schillen of niet

Volg me ook op Facebook en Instagram!

Moet je zoete aardappelen schillen of niet?

Laat ons weten via onderstaande vraag wat jij er van denkt. Wil je nog meer commentaar geven? Dat kan, gebruik het comment systeem onder het artikel.

Zoete aardappelen schillen of niet?

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan denken!

In het begin van het artikel had ik gezegd dat ik nog een goed recept had voor zoete aardappelen en ik geef jullie dan ook graag de link naar het recept mee:

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/16205/gegrilde-steak-met-zoete-aardappel-en-tomatensalsa

In die toekomst ben ik van plan om dit geregeld op de menu te zetten dus als jullie nog lekkere recepten kennen post de link dan gerust in de commentaren.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/zoete-aardappel.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/zoete-aardappel.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodaardappelen,enqueteDe zoete aardappel is bij ons nog steeds minder bekend dan de gewone 'patat' maar de meeste mensen zullen het toch wel al eens gegeten hebben. Zelf heb ik het al geregeld gegeten maar toen ik het onlangs zelf wou klaarmaken stelde ik mij ineens de vraag 'Moet je...Alles voor de man met smaak!