Meteen naar de inhoud
Home » Getest: Yoursurprise.com

Getest: Yoursurprise.com

In dit artikel geef ik u een review van Yoursurprise.com, een webshop waar men gepersonaliseerde cadeaus verkoopt.

Het is een internationale website die actief is in Nederland, Belgie en nog een vijftal andere landen. Ze verkopen zowat alles wat gepersonaliseerd kan worden, denk aan juweeltjes, fotokaders, t-shirts, enz. Allemaal dingen die niet echt aansluiten bij het onderwerp van onze site maar ze verkopen ook bier, wijn en sterke drank en dat is natuurlijk wél iets waar wij interesse in hebben.

Omdat ik toevallig een marketing medewerker voor België leerde kennen heb ik ineens de website ook maar eens getest.

Review Yoursurprise.be

Wat onmiddellijk opvalt als je op de website komt, zijn de vrolijke kleurtjes. De kleuren uit het logo komen terug over heel de site en dat vind ik persoonlijk wel een goede keuze. Je moet zorgen dat de mensen vrolijk worden als ze van plan zijn om een cadeau te bestellen.

De navigatie is duidelijk en snel en dat werkt prettig.

Eens je een cadeau gekozen hebt, is het de bedoeling dat je er een persoonlijke toets aan geeft. Dit doe je door een foto van je pc op te laden naar de site.

Ik heb gekozen voor een Duits bierpakket omdat ik niet bekend ben met Duitse bieren. Het pakket kost 17,95 euro en daarvoor krijg je 4 halve liters met Duits bier én natuurlijk een gepersonaliseerde verpakking.

Of dit goedkoop of duur is weet ik niet, ik heb geen flauw idee wat zo’n halve liter kost in de winkel. Het gaat natuurlijk ook niet over de prijs maar om de beleving van het krijgen en het geven.

Het zijn alle vier bekende Duitse merken maar ikzelf kende er geen één van, dat is natuurlijk een extra omdat je dan ook nog eens het ontdekkings-element hebt.

Ik heb mijn bestelling gedaan op dinsdag en op donderdag werd het al geleverd. De flessen zaten in een kartonnen doos en rond die doos zat een gepersonaliseerde band. In de doos zat het bier samen met wat opvulsel zodat er niks kapot gaat.

Allemaal erg prettig en professioneel gedaan! (dat opvulsel is een soort houtsnippers of zo, wel een vuiligheid dus snel in de vuilbak gooien of alles hangt vol)

Conclusie: Dit is een webshop waar ik niks op aan te merken heb, alles is er vlot verlopen en volgende keer dat ik iemand een cadeau moet kopen zal ik zeker overwegen om dit nog eens bij Yoursurprise.be te doen.

In onderstaand filmpje kan u alles nog eens in detail bekijken:

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: