Meteen naar de inhoud
Home » Recepten met La Vache Qui rit – Tunesische tajine

Recepten met La Vache Qui rit – Tunesische tajine

Ik heb nu al met veel dingen recepten gemaakt maar nog niet met La Vache Qui Rit. Nu zag ik echter deze week op TV een programma waarin ze een Tunesische quiche maakten en daarin zat ook deze lekkere smeerkaas. Ik ben dan onmiddellijk op zoek gegaan en wat blijkt, er zijn dus best veel recepten met La Vache Qui rit! Een mens leert elke dag bij zullen we maar zeggen!

Ik heb ondertussen dus heel wat recepten gevonden maar er zitten er echt niet veel bij waar ik direct warm van wordt. Daarom een warme oproep aan alle lezers:

Als jullie wel lekkere recepten kennen die ik zeker een keer moet proberen post dan zeker een link naar het recept onder dit artikel in de commentaren!

Tunesische quiche met La Vache Qui Rit

In het recept dat ik op TV zag deden ze er nog stukjes aardappel bij dus dat is niet het recept dat ik hieronder gepost heb maar het is volgens mij wel iets soortgelijks. Dit ziet er in ieder geval smakelijk uit en volgens mij is het ook leuk om te maken.

Uiteraard kan je hiervoor ook andere smeerkaas gebruiken maar ik haal toevallig altijd de Lachende Koe in huis dus voor mij zal het daarbij blijven.

Tot slot nog even herhalen:

Als jullie wel lekkere recepten kennen die ik zeker een keer moet proberen post dan zeker een link naar het recept onder dit artikel in de commentaren!

Bedankt alvast voor de tips en smakelijk aan al wie de recepten gaat proberen.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!